Peliongelmaisen tarina

Täällä kirjoittaa eräs nainen, joka on melkein kusenut kaiken netticasinoiden parissa. Pelaamisen aloitin noin vuosi sitten, pienillä panoksilla. Eräänä päivänä voitin muutaman tonnin ja siinä se sitten lähti pikkuhiljaa käsistä… Pelasin tietty voittorahat ja aloin ottamaan pikavippejä pelaamiseen.

Nyt tilanne on se, että luottotiedot ovat menneet ja laskuja tulee postiluukkuun tasaisena virtana. Eräässä kuussa, kun katsoin pankin sivuja, tuloja oli noin 50 000 ja kaikki menneet. Silti koko ajan tekisi mieli pelata, jos vaikka… Melkein avioerokin on tullut tämän asian takia.

Surullista.

Todella surullista. Se hyvä luottotietojen menetyksessä on ettet velkaannu enää lisää. Peli poikki ja panostat siihen parisuhteeseen, meinaan jos sekin kusee, niin sitten on taas yksi hyvä syy pelata kahta kauheammin. Voimia ja tsemppiä sinne.

Tervetuloa mukaan meidän peliongelmaisten kirjavaan joukkoon!

Todella hyvä, että olet uskaltautunut myöntämään pelaamisen olevan sinulle ongelma. Kannattaa rohkeasti lähteä hakemaan apua, yksin tästä on aikas hankala selvitä. Kannattaa olla yhteydessä A-klinikalle tai omaa kokemustani jakaakseni, voin suositella GA-ryhmään tutustumista. Siellä meitä kohtalotoverita on jakamassa kokemuksia. nimettomatpelurit.fi/ryhmat.htm

Pääasia kuitenkin, ettet jää ongelman kanssa yksin. Omalla kohdallani olen saanut elää peleistä vapaana, päivän kerrallaan, kohta viiden vuoden ajan, enkä kyllä ikinä olisi uskonut kuinka paljon positiivisessa mielessä elämä voikaan muuttua.

Minun peliongelmani taustoja olen käynyt läpi omassa blogissani: toinen-mahdollisuus.blogspot.com … masta.html Tervetuloa lueskelemaan :slight_smile:

Kiitos tsemppauksista. Olen miettinytkin tuota GA-ryhmää, itse asiassa tänä iltana olisi kokoontuminen meidän kaupungissa…vähän kuitenkin arveluttaa mennä, kun olen itse sosiaalialan ihminen, että onko siellä tuttuja. Niin suutarin lapsella ei tosiaan ole kenkiä; minun jos jonkun pitäisi olla riippuvuuksista perillä. Mutta pitää miettiä tuota ryhmää kuitenkin.

Se hyvä puoli tosiaan luottotietojen menetyksessä on, etten voi enempää velkaa ottaa. Jotain positiivistakin siis. Mies ei kuitenkaan taida haluta erota, joten eiköhän tässä kitkutella eteenpäin.

Ongelmahan ei lähde mihinkään, jos et sille tee jotain. Sullakin ihan tyypillinen kirjoitus ja siitä huomaa, että ei pysy kurissa pelaaminen. Nollatoleranssi on siihen ainoa lääke, mutta siihen pääsemiseen on hemmetinmoinen urakka, josta ihan turha kuvitella selviivänsä yksin.
Talous on aina kuralla ja joudutkin kahta asiaa hoitamaan samalla. Talouden ja ongelmas. Luottotietojen menetys lyö jarruja velkaantumiseen ja pikavippien kanssa älä edes kuvittele tekeväsi sopimuksia ja suunnitelmia, sillä yleensä ne menee huonompaan suuntaan. Perintätoimistot haluaa perintäkulut ja kun yläraja on saavutettu, niin sitten voi yrittää pienillä kuukausierillä sopia suorituksista ennen, kun ne menee haastehakemuksen kautta oikeuden päätettäväksi. Tietysti jos ei moneen paikkaan oo, niin kannattaa ehkä antaa kaiken mennä ulosottoon ja maksella sinne.
Muista, että ei tästä oo kuin yksi tie pois ja se on, että jaksat uskoo huomiseen ja parempaan tulevaisuuteen. Menneet on menneitä ja rahoja et takaisin saa, vaikka miten yrittäisit. Pelaamalla häviät lisää ja sen varmaan oot jo huomannutkin. Ne satunnaiset voitot on mahdollisia, mutta ei niiden varaan kannata tulevaisuutta rakentaa. Voitat ainoastaan lopettamalla pelaamisen ja keskittymällä elämään jäljellä olevilla palikoilla.

Moi Titania,

Täällä suutarin lapsi…ylitä vaan se kynnys ja hae apua. Kun istuin työpaikkani rakennuksen pohjakerroksessa vilkuillen “eihän vaan kukaan tuttu näe” odottaen pääsyä A-klinikan peliongelmiin erikoistuneelle terapeutille häpesin todella itseäni. Olen repsahtanut vuoden terapian jälkeen kolme kertaa ja syöttänyt hedelmäpeleihin à 300-400e/kerta. Joten paksu tuo kallo on, kun ei ole uskonut. Terapia avasi syitä pelaamiseen. Olen peliongelmainen lopun ikääni, joten täydellinen pelaamattomuus on ainoa vaihtoehto. Nyt 67 sellaista pv takana ja toivottavasti tulee paljon lisää. Tee ratkaisu tänään! Tsemppiä. :bulb: :arrow_right:

Kiitos vieras ja Riuku!

En oikeasti voi mennä a-klinikalle, koska siellä peliongelmaisia hoitaa pomoni vaimo… :open_mouth: mutta sitä GA-ryhmää kyllä harkitsen vakavasti. Tälläkin hetkellä pelihimo vaivaa, mutta onneksi tili on tyhjä, joten en voisi pelata vaikka sortuisinkin.

Pikavippejä on melko paljon vielä jäljellä, vaikka suuren osan olenkin jo maksanut pois. Ne kai menee ulosottoon, kun en pysty niitä nyt maksamaan. Onneksi on kaikki vakuutukset, puhelinliittymä, asuntolainat yms. joten ei tartte huolehtia etten niitä enää saa. Minä olen vain jotenkin niin väsynyt kertakaikkiaan; aivan kuin olisin joltakin pitkältä matkalta palannut ja jetlag vaivaisi. Voisin vain nukkua henkistä ja fyysistä väsymystä pois, vaikkei univelkaa ole edes kertynyt.

Moi Titania,

Jos et halua mennä työterveyslääkärille, niin hakeudu pian yksityislääkärille saadaksesi voimia! Itse en saanut apua tt:stä, jotn aloitin ruljanssin (taistelun peliongelmaa vastaan) yksityispuolelta. Yritä pinnistää vielä ja varaa aika tai mene akuuttina! Aika ei nyt paranna, vaan saattaa vaan pahentaa oloasi.