Peliongelmaiselle luettavaa

Hei!

Kamppailen oman peliongelman kanssa ja nyt ollaan siinä pisteessä, että pelkästään omalla tahdonvoimalla ongelma ei ratkea. Ongelma on voittanut tahdon jo niin monta kertaa, että jokainen uusi uskottelu on pelkästään itsepetosta. Tämä palsta on hyvä ja vertaistukiryhmätkin hyviä, mutta mitä kirjoja on aiheesta olemassa ja mitä suosittelette luettavaksi.

-Dostojevskin Gambler, kertoo varoittavasti kuinka pelihimo tuhoaa luovan ihmisen mielen ja tekee tahdottoman ja epätoivoisen häviäjän, [Poistettu kaupallinen linkki – Päihdelinkin moderaattori] Dostojevski oli itsekin peliongelmainen, mikä kyllä selviää tämän luettuaan, näin hyvin kukaan ei ole kuvannut peliongelman vaikutuksia.
-Anneli Poutiainen, rulettipäiväkirja: Peliongelmaisen opettajan tarina pikkuvoitosta velkoihin ja itsemurhayritykseen, ajatukset pyörii lähinnä rulettikuvioissa ja seuraavassa pelikerrassa.

Mutta mitä voi lukea, jossa kerrotaan millä tavoin addiktiot toimivat ja mitä voi aikuisten oikeasti tehdä, että tilanne paranisi. Luen paljon englanniksi, joten kieli ei ole ongelma.

Ostan kirjoja omaksi, jos en käytä rahaa tähän, pelaan rahat kuitenkin :slight_smile: