Pelasin palkkani :(

Hei!

Ajattelin hieman purkaa omaa pahaa oloani ja samalla jakaa viimeisimmän kokemukseni. Pelasin viime kuun lopulla viimeset rahani tililtä nettikasinolla ennen vuokranmaksua (n. 400e). Ennen sitä en ole pelannut noin suuria summia rahaa.

No korjasin rahatilannettani ottamalla avopuolisini kanssa yhteisenä olevasta rahastosta 600e ja se piti käyttää elämiseen, mutta suurin osa meni siitäkin pelaamiseen, kun yritin menetettyä vuokrarahaa saada takasin voitettua.

Kiroilin tosi paljon ja ahisti mutta mietin jo tulevaisuuden palkoista, miten korjaan asian ilman että puolisoni huomaa rahan puuttuvan.

No nyt tuli kesäkuun palkka, ja se tuli pelattua suurimmilta osilta (n. 1400e). Kyllä sylettää tosi paljon. Yö meni valvoessa ja kohta pitäisi töihin lähteä ja ahistaa ihan suunnattomasti. Onneksi löysin tämän saitin kun aloin etsiä apua peliongelmaani. Nyt toivon että saan lainahakemuksen läpi, että saan puuttuvat rahat takaisin tililleni, jonka jälkeen kehtaan puhua ongelmastani puolisoni kanssa. En halua että joudumme perumaan kesälomareissumme, jota hän on pitkään suunnitellut.

Jos en puolisolleni aiheuttaisi rahaongelmilla murhetta, en varmasti miettisi tätä näin kovasti. Toivon että saisin mahdollisimman pian suuni auki hänelle, nyt joudun vetämään roolia päällä että kaikki on hyvin ja ihanaa…

Kiitos kaikille jotka olette kirjoittaneet tälle saitille, on ollut tosi rohkaisevaa lukea teidän kokemuksia ja ongelmien selättämisiä. Nyt alkaa minullakin uhkapelitön elämä ja haasteet sen ylläpitämiseen.

-kristian.

Moi! Elä huoli! Itselläni on vasta vuosi peliuraa takana ja erinomaiset tappiot. En siis voi auttaa mitenkään muuten kun olla mukana hengessä! Jos voit sanoa alkoholille ei! Sillä tilejä on mennyt täälläkin…ja…humalassa… Niin uskon että automaattiura loppuu siihen. Jos rahan vuoksi pelaisi miksi automaatteja? En tiedä, olen aloitelija. Toivon kaikkea hyvää sinulle!

Mitä nopeammin myöntää asian avopuolisolle sitä nopeammin asiat järjestyy. Usko minua.