Pelaaminen ärsyttää taas meni kaikki rahat

en oo pystynyt lopettaan pelaamista ku rahat menee pelikoneisiin ja sit alkaa vaan harmittaa ja haluttais ostaa jotain mut ku pelikone vie aina rahat :frowning: ja on kova pelihimo aina ku nään peliautomaatin kuka vois auttaa :frowning:

Hei.
Tää mun eilen kirjoittama juttu, miten noiden RAY:n pelikoneista pääsee eroon, eli että ne laitettaisiin toimimaan tuollaisella RAY:n omalla “pelikortilla”. Sitä ei annettaisi alaikäisille, ja aikuinen jolla on ongelmia niistä voisi pyytää sulkemaan kortin, tai ei ottaisi kyseistä korttia ollenkaan.
Tämän teutus vaatisi rahapelilainsäädännön muuttamista. Ja noiden koneidenkin muuttaminen toimimaan niin että ne toimii vain kortilla, tulisi maksamaan joitakin euroja.
Tämä on minusta ainoa oikea tapa hoitaa hoitaa noista pelikoneista riippuvaisten peliongelmat pois.
Ei tällaisilla keskustelufoorumeissa, eikä missään keskusteluryhmissä saada meidän pelikoneisiin hurahtaneiden ongelmia pois päiväjärjestyksestä.
Noita koneita kun on joka kaupan ja kioskin nurkissa ihan tarpeeksi asti.
Tää mun ideani on ihan vapaasti käytettävissä, ja toivoisinkin että löytyisikin täältä ongelmaisten joukosta henkilö jolla olisi taitoa ja arvovaltaa jaa asiaa eteenpäin niin että, eduskunta joutuisi muuttamaan tuota rahapelilainsäädäntöään niin, että RYN: olisi laitettava noi koneet toimimaan kortilla.
Nythän on kohta tulossa vaalitkin, niin eiköhän joku uusi edustaja voisi ottaa asiaksi tehdä tuosta lakialoite.
Terveisin Kokki Pena