Pakko avata omaa tarinaani..

Olen ollut ihan pikkupojasta asti kiinnostunut uhkapeleistä, pelikoneisiin ja vedonlyöntiin meni aika paljon rahaa ennenkuin täytin 18v.

Täysi-ikäiseksi tultuani tuli netticasinot mukaan kuvioon, sinne tuli pelattua mm. autokoulurahat. Silloin jäin ekaa kertaa kiinni vanhemmille. He maksoivat autokouluni jota minä sitten makselin heille takaisin pikkuhiljaa.

No olin pelaamatta sen jälkeen siihen asti kunnes muutin pois kotoa. Sitten oli peto taas irti ja tuli pelattua käytännössä kaikki ylimääräinen raha mitä oli.

Vuonna 2018 otin ensimmäiset ja toiset ja kolmannet ja jne pikavippini pelaamiseen. Velkaa olikin sitten yhtäkkiä yli 10000e. Jälleen menin vanhemmille selittämään tilanteen ja he ottivat lainan joilla sai nuo pikavipit maksettua pois ja nyt lyhennän tuota lainaa sitten heille.

No silloin tuli luvattua että pelaaminen loppuu, ja loppuikin hetkeksi kunnes 2019 talvella lähti sama kierre uudestaan joka jatkui nyt kesään asti jolloin otin yhteyttä yhteen kaveriin että on tämmöinen tilanne, ja hän sitten lainasi mulle 6000e että saan maksettua nämä uudet pikavipit pois.

Tällä hetkellä siis lyhennän lainoja vanhemmille ja tälle kaverille. Eli tilanne on siihen nähden hyvä että luottotiedot on kunnossa vielä. Pelaan silti vieläkin aivan liikaa, käytännössä kaiken ylimääräisen rahan mitä löytyy.

Tämän vuoden maaliskuussa tapasin ihanan naisen jonka kanssa aloimme seurustelemaan. No en hänelle uskaltanut kertoa kuin vasta eilen peliongelmastani. Hän ei kovin hyvin ottanut asiaa kun olin salaillut näin isoa asiaa koko suhteen ajan… Nyt pelkään että menetän hänet tämän takia.

Olen nyt hakenut apua ja liittynyt vertaistukiryhmään ja yksityiselle terapeutille. Että eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa paremmaksi käänny…

Ihan vaan pessimistisenä kusipäänä neuvoisin olematta kääntymättä läheisten suuntaan raha-asioissa. Älä ymmärrä väärin, en hyökkää sinua kohtaan vaan sun ja meidän kaikkien sairautta. Mikäli joku aina kuittaa velkasi ja itse pelaat vielä, on kohta tilanne, että nämä auttajat jää ilman rahojaan kun sulla on lainoja joka suuntiin.

Uhkapelit eivät selvästikään sovi teikäläiselle, joten pelit katkolle ja lainat asap takasin. Muuten oot kohta syvemmällä suossa. Lue entisiä tekstejä täällä ja sisäistä se mitä niissä sun kaltaisisissa tilanteissa sanotaan. Pahimmillaan nämä sun tilanteen auttajat ovat niitä eniten hallaa tekeviä kun mahdollistaa sun pelaamisen.

Eli lyhyesti: jos et pistä pelejä poikki saman tien, tuut kokemaan uudenlaisen pohjan missä käydä ja sieltä on varmasti vaikea nousta. En puhu kokemuksen äänellä vaan teoriassa ja osittain käytännössä kun tätä sairautta kuitenkin ymmärrän.

Tsemppiä!

-MS

Jep. Pakko kompata tätä. Sut on pelastettu nyt kahdesti ja himo voittaa hävityt takaisin on ihan älytön. Ihmiset jotka ei tiedä pelinarkomaniasta eivät tiedä tekevänsä karhun palvelusta lainatessaan. Sulla on jo pennusta ollut kovat pelihimo joten sulla on kovat ajat edessä. Sulje nyt ensimmäiseksi kaikki peli ja lainatilit.

Hyvä kun sait sanottua asiasta. Luonnollisesti ensimmäinen reaktio on varmasti järkytys ja sinun täytyy nyt antaa hänelle kaikki tarvitsema aika. Siihen hänellä on täysi oikeus. Kerrotko myös velkasummat, että hän sai käsityksen missä mittaluokassa mennään?

Komppaan myös edellä olevia. Sinut on pelastettu jo kahdesti ja seuraava pohja onkin jo varmasti synkempi. Puhun kokemuksesta. Nyt pelit seis. Tsemppiä!

tänään olen laittanut kaikki pelitilit kiinni. pelaaminen loppuu nyt.

ja kyllä, tyttöystävä tietää summia myöten kaikki. ei hänelle se minun peliongelma niinkään ongelma ollut, vaan se että olin salannut tämmöistä asiaa. mutta eipä addiktin helppo ole ongelmistaan kenellekkään puhua.

Itse olen kuullut tarinan 4 opiskelijatytöstä nuo ovat kavereita keskenään. Yksi noista on sellainen kuka lainailee rahaa jatkuvasti röökiin, opiskelijaruokalan ruokiin ja muuhun sellaiseen. Tarina ei kerro mihin tuo yksi oli käyttänyt omat rahansa opintotuet ja muut sellaiset. Eräänä päivänä kolme noista päättää alkaa kovistelemaan tuota yhtä lainaamisesta. Kovistelussa lähtee vähän mopo keulimaan ja kovistelijoille joutuvat syytteeseen törkeästä pahoinpitelystä ja välit poikki vähän joka suuntaan. Pahoinpidelty tyttö on sentään fyysisesti ihan ok-kunnossa. Tuolla yhdellä oli velkaa varmaan pari sataa jokaiselle kolmelle eli aivan mitättömän syyn takia tehdään tuollaista. Ei pysty ymmärtämään. Varokaa vippailua sukulaisilta/kavereilta.