päiväsakoista linnaan?!?!

tervehdys
sain 150e sakon rosiksesta enkä manny nyt muunnosoikeudenkäyntiin. pitää maksaa koko summa yhdessä osassa muuten tulee 8päivää linnaa!? :open_mouth:
eli kyse on oikeusrekisterikskuksestaja muuntorangaistus oikeudenkäynnistä johon en mennyt. :sunglasses: Tuleeko ihan oikeasti 8päivää linnaa 150e sakosta!?!?! APUVA! TIETÄÄKÖ JOKU NÄISTÄ? PLIIS KIIRE TÄN KAA

R

en osaa sanoa mut ehkä maksasin ton 150e vaikka selkänahastani mieluummin ku vaivautusin linnaan 8 päiväksi :smiley:

Eipä toi nyt ois paha lähtee 8 päiväks istuukkaan… :wink:

Jos pelkästään oikeudenkäynnin nimi on _muunto_oikeudenkäynti niin tarkoittaahan se automaattisesti sitä että joutuu istuu, ellei sakkoo makseta. Olkoot oikeudessa tai ei, ellei eräpäivään mennessä sakkoa makseta niin rahamäärä nimenomaan muunnetaan vankeudeksi ja sulle heitetään sakkohakupäälle.
Mitä hittoa tässä nyt oikein kysyttiin?

kysyttiin että joutuuko muuntooikeudenkäynnissä (johon en mennyt) 150e sakosta kovaa? ku eiks just tullu joku laki että päiväsakkoja ei enää muuteta vankeudeksi. sitä kysyin. soitin tonne oik.rek.kesk. ja sanoivat et kyllä joutuu. no, mä meen mielelläni 8 päiväks istuu ku maksan 150 jostain vitun kännissä tehdyssä 30kpl diapamin reseptiväärennöksestä jota en edes muista. :laughing:

voi vitsi ku vois vuokrat, puhlaskut ym hoitaa aina parinviikon istumisella… :slight_smile:

ed.
150e saa neljä kasia wtf linnaan mä meen mielummin. soitin viel sinne ni sakkovngit on jossain omassa osastolla ettei nyt murhamiesten kaa joudu olee 8vrk täsihoito kuulostaa suorastaan luksukselta. 2 lämmintä ateriaa päivässä. ja lyön pääni pantiks etten tota joudu istuu
kirjotan sit jos napsahtaa… :slight_smile:

Jos rikos on tehty ennen kuin laki tuli voimaan niin yllättäen ei pätenyt. Plah.