Päiväkirja!

…Tai no jooo, mietin vaaan sekopäissäni tämmöstä ketjua, mistä voisi seurata omaa päihteitten käyttöä ja muuteen vaan (paskoja)oloja. Voi sit parin-kolmen vuoden jälkeen mietiskellä missä on menny väärin ja missä oikein(?)

Mut, on toi “mikä vaikuttaa nyt” -ketju, mikä oikeestaan kyllä ajaa saman asian. Mut, jos tässä ketjussa jaksais vääntää vähän ajatuksia myös sekaan, eikä vaan pelkkää listaa päihteistä mitkä jytkii nyt.

Itellä bupre pääosin vaikuttaaa heinän, bentsojen ja oluen ohella. Subun käytöstä olin jo parisen kuukautta täysin offf-line, mutta… Ne yhdet, maistiaiset, elämän helpotukset, ne rapsahti n. parin kuukauden putkeen, joka siis tuntuu olevan hieno ajanviettopaikka edelleen. Korvaukseen tie käy, siitä on sovittu päihdepalvelussa. Laitokseen, 8 vkoa, jossa nostetaan annostus asteittain 16milliin, ja sitten katsellaan.

Korvaus tulee kannaltani todella tarpeeseen, jää pirit, kontit, pannarit ja tramalit, niin ja pahin eli alkoholi. Buprea ottaneena pysyn kunnossa, joten työssä käynti ja harrastukset tulevat mukaan korvauksen myötä. Tässä tilanteessa työt tai harrastukset voi unohtaa. Ei tiedä mitä millonkin tulee vedettyä, jos ei ole buprea kierrossa, niin sit tulee muut hitaat ja jos ei ne nappaa, niin pirit, essot, kännit, ryynit ja pahin; ryynikännit.

Hoidon myötä saataisiin taas yksi veronmaksaja lisää, joka jo janoaa tekemään töitä, muttei uskalla sitoutua nyt, jos loppuu “bensa”. Punttitreenit kiinnostaa harrastuksena, mutta ei, ei nyt (bensa). Samoin koira, ollut koira ennenkin muutaman vuoden. Mutta ongelmien myötä, annoin dogini sille mielestäni mieluisimpaan hoitokotiin, missä siitä pidetään huolta ja näen koiraani kun tarve tulee. Vanhemmathan koiran silloin “adoptoi” minulta ja ihan omasta halusta. Minä ja silloinen naiseni oltiin niin syvällä pirimaailmassa, että että että…

Mut, nyt menee jees, korvaukseen ja sitä kautta elämän syrjään kiinni!


Nyt poltan bentsosubukännien päälle heinää - hartsiheinää. :sunglasses:

eheheheh…

almanakkaan merkintähän ois hyvä vois tehä kuukausi yhteen vedon.