Päihderiippuvuus on luonnonvalinta

Jos epäonnistuu elämässään pahasti, niin alkoholi ja ja huumeet tuovat iloa elämään. Ihmisellä jolla elämässä kaikki on ns. “kohdallaan” (ihmissuhteet, raha-asiat, harrastukset/vapaa-aika jne…) humaltuminen tuntuu jopa epämiellyttävältä.

Ja jos asiat on perseellään, niin päihteistä tulee elämää hallitseva asia. Esim. Suomen vankiloissa 90% on VAKAVA päihderiippuvuus

Jos ihmisellä on elämänsä kuluessa ollut riittävästi hyviä mielihyväkokemuksia, ei päihteidenkäyttö tuo mitään erityistä “mielihyvä lisää” elämään.

Luonto hoitaa heikot/epäsopivat pois päiviltään päihteiden kautta.

Jos vankiloita ei pidetä edes päihteettöminä niin oliskohan jossain jotain pahasti pielessä?

Ite en ole lusinu, mutta tiedän 100% varmuudella, että vankiloissa pyörii päihteitä ja suurinosa vangeista on sooseissa.

yle.fi/uutiset/3-5609581

Seuduilla, joissa alkoholi on pyörinyt kuvioissa mukana, esim juutalaiset ja italialaiset, noin 7 000 vuotta, on havaittavissa väestössä vähän alkoholismia. Sen sijaan mitä pohjoisemmaksi mennään, jossa asutusta on ollut vähemmän aikaa ja alkoholia kuvioissa mukana sellaiset 1 500 vuotta on alkoholismia todella paljon ja hännänhuippuna tulevat inuitit, joilla alkoholismia on aivan järkyttävän paljon ja sitä on ollut heillä saatavilla vasta sellaiset 300 vuotta.

Koska perinnölliset seikat määräävät kuka on alkoholisti ja kuka ei, nämä alkoholismiperintötekijät häviävät luonnonvalinnan seurauksena aikojen kuluessa kun alkoholi on kuvioissa läsnä.

Siis luonto hoitaa juoppogeeniset ajansaatossa pois päiväjärjestyksestä.