Outo tööttikysymys

Ei tästä kukaan mitään tolkkua saa, mutta tunteeko sen jos vetää ohi? Siis niinku kaikesta matskusta? Kun edelleen vainoattaa välillä käden tärähtäessä että “mitäs jos tämä nyt meneekin ohi” ja pakko vetää välipakkeja että onko se nyt siellä. Onko se mennyt kokoajan oikein jos ei kirvele? Parin välipakin jälkeen jos pumppuun ei hurme purskahdakkaan, niin johtuuko se siitä että veri hyytyy niin nopeesti että ei enää kolmansia kuumotuspakkeja tahdo tulla vaan neula on jo tukossa? Tasan kerran jokin kehno kirveli ja jätti vittumoisen paiseen käteen mutta kännissä päätin että vittu menkööt kun on viimeset ja neulakin toistakymmentä kertaa käytetty.
Alkoi häiritsemään viimein tämä niin paljon, että vedin tahallani ihon alle viileää vettä, ja sekin kirveli jo perkeleesti ja jätti metkan paiseen. Kirveleekö jos lyö suonesta läpi/ohi jonnekkin syvemmälle? Vai mokasinko testini tökkäämällä veden johonkin ihokerroksien väliin?

Lyhyesti: Onko roinalla väliä että tuntee jos se menee ohi?

Kyllä sen tuntee(todellakin) ja huomaa kun yleensä siihen tulee iso patti jos vedot menee ohi.Senkin kyllä huomaa jos menee suonesta läpi.Suosittelen että aluksi pyydät jotakin kaveriasi vaikka pistämään sulle vedot,niin saat vähän tuntumaa siihen touhuun,jos nyt väkisin haluat hihaan heittää ja itse jos/kun vedät,niin kannattaa pysyä ensinnäkin rauhallisena.Oikein vedettynä se on lähes kivutonta.Kyllä mun mielestä ainakin eri aine tuntuu erilaiselta.Toiset sattuu tai kirvelee toista enemmän,mutta joka tapauksessa sen kyllä huomaa.Toivottavasti ymmärsin nyt kysymyksesi oikein ja yritin vastata parhaani mukaan.:smiley:

Tervehdys,

Päihdelinkissä ei ole sallittua antaa ohjeistusta IV-huumeiden käyttöön, suosittelen kääntymään oman alueesi terveysneuvontapisteen puoleen. Jos alueellasi ei ole neulanvaihtopistettä, voit ottaa puhelimitse yhteyttä esimerkiksi Helsingin Vinkkiin p. 040 688 1000.

Terveysneuvontapisteissä asiointi on anonyymiä ja tapahtuu nimimerkillä.

-Päihdelinkin moderaattori