opiaatit riitti

.

^ Aika hurjan teon oot sit tehny, ku puolen vuoden iv-käytön jälkeen oot subun lopettanu ns. seinään…!
Ja voin hyvin uskoa et noi dropit jotka oot a-klineltä saanu, ei todellakaan auta niissä kitkuissa ja paskassa olotilassa yhtään.!!

Tokihan sä voit siellä klinikalla sanoa, et noista lääkkeistä ei ole mitään apua ja ehdottaa jotain muuta tilalle, mut veikkaan et noin lyhyen asiakkuus-suhteen jälkeen voivat suhtautua siellä vähän “nihkeästi” mihinkään pkv-lääkkeiden määräämiseen…

Mut any way, tervetuloa saunan lauteille ja tsemppiä pirusti sun taisteluus…!!
Kirjottele ihmeessä aina jos vaan jaksat, niin “tilannetietoja” ja kyl sä täältä ainaki tsemppausta saat siihen edessä olevaan urakkaasi.! :wink:

Moi ystävät. En ole vähään aikaan kirjoittanut. Olen n. Vuoden Yrittäjänyt lopettaa bupren muttei ole onnistunut. Ongelma on että saan sitä apteekista isoja määriä kipuun ja puolet tämän alueen naapureista diilaa sitä.

Toki käytän iv:.nä päivässä 2mg-6mg. Eli ihan veeitusti. Nyt olin 8päivää ilman ja viikonloppuna vedin muutaman millin ja nyt taas 3päivää ilman wuhuu…

Kunhan pääsen buprestq eroon nautin joka hetkestä. Inhoan buprea kaikin puolin. Tuntuu vaan niin toivottomalta, että tekisi mieli hypätä kalliolta alas.

:frowning::(:frowning:

.