Onnea Siilinjärvi

on ihana asia että mieheni on löytänyt siilinjärveltä pesän jossa voi harjoittaa kohtukäyttöä. miten pitkään hän voi piileskellä siellä uuden kullan kainalossa ilman että siirtää postiaan sinne? eikö uskalla näyttää miten paljon tulee karhukirjeitä ulosottomieheltä? pitääkö näyttää naiselle että rahaa on ja saa sitten rauhassa näytellä tavallista ihmistä jonka entinen akka ei suvainnut että juo vain pari saúnakaljaa? saunassa toki pitää käydä joka ilta. lapsetkaan eivät ole nähneet uutta äitipuoltaan kun on pelkona että lapset saattaisi paljastaa moninkertaisen minnesota-hoidon olleen tarpeetonta. vai onko uusi emäntä vielä kovempi juoppo? nauti elämästäsi ja olostasi siellä missä sinulla on lupa elää miten haluat ja parhaaksi näet. lapset eivät enää edes ikävöi sinua. juo nekin rahat mitkä sinun pitäisi elatusmaksuihin laittaa, on parempi etten kuule sinusta enää mitään.

nimimerkillä. poltan jatkossa jokaikisen laskusi mikä tulee minun osoitteeseen.

ps. kyllä helpotti hieman. anteeksi

No jösses. Kylläpä Siilinjärveä lykästi :slight_smile: Anna palaa vaan, se todellakin helpottaa kun saa sanottua asioita, joita ei voi missään muualla sanoa.

Voi myös kirjoittaa puolisolleen kirjeen, jossa ruma sana tosiaan sanotaan niinkuin se on. Ei sitä edes tarvitse edes lähettää. Se, että saa ‘oksennettua’ pahan olonsa ulos jollain tavalla vähentää olennaisesti takahampaiden kiristelyä tavallisessa elämässä.

Tsemiä!

Ei mitään anteeksi ko kaikki ulos vaan, se helpottaa :wink:
Ihan tulin vaan ajatelleeksi et ei sun tarttis niin paljon paperia poltella, että mitäs jos teet osoitteenmuutoksen miehellesi (pääset helpommalla). Niin-juu, et ehkä tiedä uutta osoitetta. Mutta jos sinnepäin edes…
Ja tervetuloa, odottelen mielenkiinnolla jatkoa :smiley: