Onko Tämä todellista

Käytän subutexia, iv, viikonloppuisin vain enkä edes joka viikonloppu.
Nyt pidin vähän pidemmän “putken”, 4-5pvä. Päivä annokset on siinä about [Poistettu IV-annostusta -Päihdelinkin moderaattori]. Ennen ei Oo ollut mitään mutta nyt tän päivän (eilen siis vedin vikat vedot yöllä) on ollut suoraan sanottuna aivan paska olo. Särkee joka paikkaa, ahdistaa niin helvetisti, oksettaa jne. Mielessä vaan että Saisipa yhdet vedot niin jeesaisi mutta nyt alkoi streittaus joten ei tule kysymykseen. Voiko muka näin lyhyen ajan aikana tulla vieroitusoireita? En ole kenelläkään kuullut muutaman päivän käytöstä tulleen mitään, niin vähän ihmetyttää. Vai onkohan tää vaan henkistä kun Tiedän että on edessä useamman kuukauden selvinpäin olo

^ Tota, onhan sulla sit väkisinki jo aika hyvä toleranssi tullu sillä satunnais käytöllä, jos kerran IV:nä on annokset ollu [Poistettu IV-annostus -Päihdelinkin moderaattori] vuorokaudessa…!?
Eli ihan varmasti ton viiden päivän putken jälkeen noilla määrillä tulee jo paska olo, mut jos jotain positiivista, niin se et tuskin kovin kauaa vielä joudut kärsii tosta olotilasta…!
Toki sekin on yksilöllistä ja iv-käyttö on aina sikäli pahempi, et olot on aina sen mukaiset sit ku lopettaa.

Mut Any way, tsemppiä siihen “kuivatteluun” ja toivotaan et pääsisit mahdollisimman helpolla…! :wink:

^^ Veikkaan, että sä podet nyt vain opparikrapulaa, joka voi iskeä tyystin tolettomalle ja ei-riippuvaisellekin, kun aineen pitoisuus kääntyy laskusuuntaan. Se menee kyllä ohitse oitis, kun roipe on elimistöstä poistunut, eli bupren kohdalla parissa päivässä.

Bupre tosin on pitkän puoliintumisaikansa vuoksi äärimmäisen salakavalaa tavaraa, mitä riippuvuuden kehittymiseen tulee, joten sinänsä kannattaa ottaa mahdolliset vieroitusoireet ihan vakavasti, vaikkei käyttö päivittäistä olisikaan ja sulla tuota on kuitenkin mennyt usein ja vieläpä suurilla määrillä. Varsinaisista refloista tuskin on nyt kohdallasi kyse, koska ne eivät tuossa määrin puskisi päälle noin lyhyessä ajassa, jos viimeisistä vedoista on vajaa vuorokausi. Jollei parin päivän päästä ole helpottanut, niin sitten voitkin alkaa jo miettiä refloja. Saattaa tosin sulle olla vain flunssakin iskenyt, mikä tekee kipeän olon. Se psyykkinen puoli on sitten asia erikseen, eli voi tuntua elo nihkeältä, jos ei ole tiedossa, että pian ja silloin ja silloin pääsee taas vetämään, jos suunnilleen on elänyt sen vuoksi ja kovasti bupreen mieltynyt. Siinä ei tarvitse olla edes fyysisesti riippuvainen ja sitä paitsi, niissä kitkuissa alkaa herkästi vääntää ja kääntää jokaisen pikkukolotuksensa ja aivastuksensa refloiksi, jotta olisi taas oikeutettu vetämään.

Veikkaan et tää on henkistä kun yö meni painajaisia nähden ja ahdistusta kärsien. Tänäänkin sama ahdistus jatkuu ja olo tuntuu pahenevan kyllä fyysisestikin. No otettava vaan vastaan ja jatkossa pidettävä se normaali Max 2pvä. Tolet oon tosiaan ihan kiitettävästi saanu itselläni nostettua. Onneksi ne varmaan laskee tässä nyt kun on ilman. Ja jos viisastuneena pitäisi ne jatkossa alhaalla. Viisainhan olisi olla kokonaan ilman kun pystyy siihen mutta pidän liikaa siitä hyvästä, normaalista, rauhallisesta olosta jonka bubresta saan ja aion tulevaisuudessa jatkaa viikonlopun lääkitsemistä