Onko sinut huumattu?

Onko sinut huumattu?

  • Minut on huumattu
  • Minut on huumattu usemmin kuin kerran
  • Minut on todennäköisesti huumattu
  • Minut on huumattu ja minulta on viety omaisuutta
  • Minut on huumattu ja raiskattu ym. väkivalta
  • Minut on huumattu olen saanut sukupuolitaudin
  • Minut on huumattu mutta kaverini auttoi minut kotiin
  • Minua ei ole huumattu
  • Olen huumannut jonkun

0 voters

Täytyy robon tulla nostaan. :smiley:

Onkohan huumailu jännää? Tuoneko jännitystä elämään? Siesooko huumajalla, saako pienen orgasmin kun pääsee huumaileen?

Katoin eilen dokumentin niistä tyypeistä jotka on naimisissa eiffel-tornin ja jonkun aidan kanssa. Et niinkus kyllä oireilee porukka. Kukin tavallaan kai sitten.

Eiku niin ne on varmaan näitä raiskareita nää huumajaveikot. Minä poika kattelen vaan pornoa sillontällön. Syntiähän sekin. Eli samassa veneessä huumaajien kanssa JUMALAUTA(repomiestyyliin)!

Ei helvetti mä oon tyhmä. Pyyhinkö tekstin?

mä liikuin yhessä vaiheessa sellasten rottien kanssa et juomia ja ruokia sai katella silmä kovana, aineet piti piilottaa jne. tähän aikaan tarkkaavaisuus petti pari kertaa, kun exä laitto jotain mun vesipulloon.
olin jo valmiiks ihan tutkalla ja tästä sit meni muisti. no, teinpä sille myöhemmin saman ja kävin ottaa vähän omaisuuttani takasin… :blush:

itseä ei ole mut yhelle kaverille tehtiin yläasteikäsinä sellanen källi et laitettii hatsii röökiin ja tarjottiin jämää ja se poltti sen ja sit ihmettli ku tuli outo olo…

yks puolituttu oli tehny baarissa jollekki sellasen et laitto esson lasiin ja tyyppi oli juonu sen ja sit jomnku aja pääst ei tehny muuta ku tuijotti pöytää

aika törkeit tollaset voi vaik flippaa nuppi ei saa tehä missään nimes kellekkää paitsi mulle tietty saa laittaa kaikkee!!

Joskus olen tainnut vahingossa jonkun kaverin huumata baarissa. Meni tuopit sekaisin semmoista tapahtuu joskus :mrgreen:

Kaveri : “Kumpi näistä oli mun tuoppi?” Minä “Öööhh… siis…”

No toi mieleen tullut tilanne oli sellainen, että kaverini ei mitään käyttänyt eikä tiennyt, että itsekään otin muuta kuin alkoholia sinä iltana. Silloin meni pirit vahingossa väärään nassuun… enkä vaan keksinyt mitään keinoja pelastaa tilannetta… Täysin tahaton tilanne siis, josta en koskaan jäänyt kiinni :mrgreen:

Juu, oli oikeasti hyvä ystävä ja seurasin tilannetta kyllä. Amfetamiinihan sinällään ei ole kovinkaan vaarallista oraalisesti otettuna ja tiesin annoksen olevan kutakuinkin “järjellinen”… Olihan se ihan lystikästä kyllä täytyy myöntää kun muuten yleensä kovin ujo kaverini halusi välttämättä vetää pienet karaoket jne… :laughing:

No eipä kuulosta kovin hyvältä ystävältä, jos olet valmis antamaan hänelle vastoin tahtoaan kovia huumausaineita. Entäs jos hän olisi syystä tai toisesta joutunut huumausainetestaukseen?

Oon antanu kaverille sopivan piritöötin, kun en muuten hereille saanut. Kyseessä oli tietysti narkkari joka ilahtui asiasta ja vielä enemmän kun kuuli mitä lähetään hakemaan.

Kerran olen saanu yhden baarin avajaisissa tyrmäystippoja tuopposeeni. Pelkästään jo seuraavan päivän tapahtumien selvittely paljasti karun faktan: kortillani olin vinhguttanut tasan 2 tuoppia ja käteistä rahaa kulunut tasan tarkkaan sen verran, että maksoin itseni sisään ja ostin yhden jekku shotin. Ja baariin menin täysin selvinpäin, koska en alunperin suunnitellut lähteväni mihinkään kenenkään kanssa, muttta mut vaadittiin mukaan ni päätin sitten lähteä.

Jossain vaiheessa iltaa olinkin sitten mitä mielenkiintosimmassa kunnossa: kaatuilin terassilla, pompin tanssilattialla ja käyttäydyin kaikin puolin ku olisin juonut liikaakin miestä väkevämpää. Ja muistikuvat illasta hyvin hyvin hatarat… Onneksi seurueeseen kuului kunnon porukkaa sillä pilkun tultua yksi heistä otti asiakseen saattaa minut kotiin (asuin tien toisella puolella) sillä en sitten enää pysynyt jaloillani laisinkaan. Auttoi minua avaamaan rapun oven ja varmisti moneen kertaan että pääsenhä nyt kotiin asti. Pääsinhän minä, mutta sain kotona sitten jonkin ihme ajatuksen että suihkuun. Ja siinä kämpässä minulla oli kylpyamme ja kun ne jalat ei kantanu oikeastaan vieläkään niin kuhmuista päätellen olin ainakin 4 kertaa kaatunut ja lyönyt pääni kylpyammeeseen.

Seuraavana aamuna olikin aika messevä olo. Tk:ssa kipaisu varmisti, että lievä aivotärähdyshän se siellä. En saa kiittää ku oikeasti mun seurueen porukkaa ne huolehti ja vahti mun perään ja pääsin ehjänä himaan. Ei hävinny onneksi rahat, puhelin yms omaisuus ja luojan kiitos mulle itselle ei käynyt sen pahemmin.

Jos luit ketjun niin varmaan ymmärsit, että kyseessä oli täysin tahaton vahinko. Silloin arvioin aiheuttavani lisää vahinkoa kertomalla mun nousukännissä olevalle streittari kaverille, että upsista taisit just vetää mun amfetamiinit.

Nyt menee ihan OT:ksi, mutta “nousukännissä oleva streittari” :confused: . Mun käsityksen mukaan streittari ei vedä mitään päihdyttävää, mutta ehkä se jollain muilla tarkoittaa sitten jotain muuta. Vai ujutitko kaverilles alkoholittoman oluen sijaan kolmos-/nelosbisseä ennen kun tämä varsinainen äksidentti tapahtui? :laughing:

No sanotaanko tavis sitten. Tai ei ehkä tavis, mutta normaalimpi kuin minä :smiley:

Talisman on huumattu n.18v. kollina, eikä mitään käryä miksi näin tapahtui.
eräässä lähiökuppilassa join 2 isoa tuoppia+kahvin, seuraava muistikuva 15km päästä toiselta puolelta kaupunkia kerrostalon parvekkeen alta, jossa poliisi sohii valon kanssa kasvoihin hokien “löytyykö piikkejä taskusta”. putkareissu luonnollisesti siitä seurasi, josta kuskasivat sairaalaan. seuraavat 2vrk nukuin sitten siellä.
Mitään ei varastettu. melko hämmentävää.

olen joskus aikoinaan huumannut itseni 25mg seroQuelilla :smiley:
muuta vastasin rehellisesti että minua ei ole huumattu.
huomattu kyllä toisinaan, yksi kalja riittää, 12kpl ja olen
jo aika tipahtamaisillani tai rrähinöimässä (ei minun luonne)
siksi en kaatokännejä harrastele. huhhuh, sori offista.