Oma tilanne

Tulinpa tänne purkautumaan ja kerron oman tilanteeni. Eli kasinopelit (slotit) aloitin joskus 2010-2012 vuosina, tarkkaan en muista. Aluksi oli satunnaista ja siitä hiljalleen kasvanut. Ennen 50e talletus oli iso, nyt vakio on 100e. Panokset 3-10e. Voitin tässä muutama viikko sitten 8000 ja kotiutinkin, osalla voitoista sain onneksi järkevää käyttöä, mutta suuri osa taisi tulla pelattua. Maksoin voitoilla mm. luottokortin ja ostin matkan. No, nytpä se luottokortti on taas pelattu. Olen pelipoikki- ohjelmassa, mutta en saa siitä irti oikein mitään. Jotenkin tiedostan ne asiat mitä siinä käydään läpi, mutta en vaan kykene saamaan käytäntöön. Velkaa minulla on luottokortti 2000e ja opintolaina 4000e (tämä toki osittain mennyt muuhun kuin peleihin). Velat ahdistaa!

Mutta… NYT. Tänään. Päätän. Lopetan pelaamisen kokonaan. Kirjoittelen tänne kuulumisia… onpa huojentavaa olla pelitön :stuck_out_tongue:

Peleihin en ole koskenut. Välillä kummittelee mielessä kyllä. Eikä nyt ole rahaakaan juuri. Minua auttaa musiikki paljon tuntemuksien kanssa, olenkin kuunnellut illan musiikkia pelien sijaan :slight_smile: Seuraava uppos aika hyvin tähän ongelmaan :arrow_right:

"Help, I have done it again
I have been here many times before
Hurt myself again today
And the worst part is there’s no one else to blame

Be my friend, hold me
Wrap me up, unfold me
I am small, I’m needy
Warm me up and breathe me

Ouch, I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found
Yeah, I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe

Be my friend, hold me
Wrap me up, unfold me
I am small, I’m needy
Warm me up and breathe me

Be my friend, hold me
Wrap me up, unfold me
I am small, I’m needy
Warm me up and breathe me"

Hei Pelitön!
Ja onnittelut ensimmäisestä viikosta! Se on jo hyvä alku, nyt vaan keskityt päivä kerrallaan pitämään pintasi. Olen itsekkin peli-poikki ohjelmassa tällä hetkellä. Se, kuten kaikki muutkin keinot pysyä pelaamatta, tarvitsevat kuitenkin sen kaikista isoimman panoksen itseltä. Pitää jaksaa yrittää etsiä tietoa ja myös ymmärtää lukemaansa. Tutkia omaa päätään, ja oikeesti kysellä itseltään pelipirun hyökätessä miksi edes pelaisi/olisi pelaamatta. Se että vaan täyttää jonkun nelikentän, ei vielä onnea tuo, vaan ne syyt ja seuraukset täytyy myös ymmärtää ja hyväksyä. Reaaliaikaisen avun saanti on todella haaste kun pelipiru hyökkää, varsinkin jollei ole ketään omaa tukihenkilöä kelle soittaa, mutta esim tänne kun vaan sitkeesti kirjoittaa joka ketjuun, niin lopulta löytyy edes joku joka vastaa. Ja useimmiten jo se pelkkä kirjoittaminenkin auttaa :wink: Kannattaa myös muistaa raksia joka ketjusta tuo " ilmoita vastauksista sähköpostiini", jotta tiedät koska joku on vastannut. Tsemppiä pelaamattomuuteen!