NYT TYTYLLE apua! Morfiini pois Selincroiilla? (Seulat)

Jees moro munkin puolesta, ensimmäistä kertaa täällä Päihdelinkissä ja toivoisin asiallisia vastauksia. :slight_smile:

Pääsin lomille ja mokasin ja pahasti.
Huomenna klo 19.30 tulisi antaa jatkojen kannalta puhtaat seulat (ainoastaan BNZ+)

Tässä on nyt Torstaista lähtien 6.10 mennyt noin 10-12 Panacodia päivässä, tosin eilen meni about 16 kpl, viimeisen satsin otin ennen klo 04 aamuyöstä (pe-la).

Kodeiini on vesiliukoinen ja poretabletteina vedän.

[size=100]Seulat ovat huomenna 8.10 klo 19.30.[/size]

Olen siis nainen 29v (162cm ja 59kg), ja perus aineenvaihduntani on melko vilkas, ja kiihdytän sitä parhaillani juomalla kattilallista vihreää teetä jossa on haudutettuna 18 pss vihreää teetä, jonka yritän saada alas tässä ennen seuloja.

Tänään en ole ottanut kodeiinia.

Olen saanut kohta alas koko 100ml sitruunatiivistettä, huommenna saan [size=100]3 kpl Selincroja[/size] [size=85](poistaa Morfiinin kehosta jos ymmärsin oikein pakkausselosteesta)[/size][/b] ja vihreää teetä mitä siis litkin tässä 18 pussia päivän mittaan.

Onko tästä mitään apua? Olla mitään jeeesiä? Mä en kestä, että mä kusin tän homma näin pahasti.

Tässä sen näkee, ei auta kuin peiliin katsoa. Itku tuli…

T:Ilona

Noi nesteyttämiset sun muut on ihan höpöhöpöä. Maksa poistaa tasan omaan tahtiinsa aineet elimistöstä, eikä sen toimintaa voi nopeuttaa millään vippaskonsteilla.

Selincro nimenomaan ei sovi opioidien kanssa, mitä muistelen. Ei tarkoita siis suinkaan, että se poistaisi ne kehosta. Selincro ainoastaan vähentää niiden tehoa, eli oireet, joihin opioidia käytetään, vaativat suuremman annoksen opioidia hävitäkseen, kuin ilman Selincroa.

Viisaammat korjatkoon, mutta näin mä muistelisin ja lukaisin silmämääräisesti Pharmaca Fennicasta.

Juu, siis se menee, että se poistaa morfiinin kehosta. Niin eikö tuossa ole se vastaus siihen, että tuolla saan sen pois seulasta kun aamuksi saisin parit Selincrot? Ja kärsin jo vitummoiset olot, mut sitä saa mitä tilaa.

Selincro estää morfiinin vaikutuksen salpaamalla opioidireseptoreja, ei poista sitä kuitenkaan elimistöstä. Elimistössä sitä silti on, vaikkei se siltä tuntuiskaan.

Eli jos nyt ymmärrän oikein, tuo Selincro ei siis ole todellakaan mikään ratkaisu tähän?

Jos, niin kiitos vinkistä. Otan vastaan sen mitä sieltä tulloo. Itepähän mokasin.

Jep, ei mitkään vippaskonstit auta minkään aineen poistumiseen elimistöstä. :confused:

Kyllä ja ei, siinä olet oikeassa, että aineiden poistumista elimistöstä ei yleensä voi esimerkiksi nesteyttämisellä merkittävästi nopeuttaa. Sen sijaan juomalla paljon nestettä ennen seulan antamista, voi sitä aineen pitoisuutta virtsassa vähentää niin, että se aine jää alle raja-arvon (ts. siis nesteyttämällä laimennetaan sitä virtsaa). Tämä kyllä äärimmäisen helposti johtaa sitten siihen, että seula hylätään liian laimeana. Tämä voi sitten tilanteesta (lähinnä siitä, mistä syystä niitä seuloja annetaan) riippuen johtaa siihen, että seula tulkitaan automaattisesti positiiviseksi tai sitten siihen, että se vain yksinkertaisesti hylätään ja pyydetään uusi näyte (jolloin tilanteesta riippuen on voitu voittaa niin paljon aikaa, että aineen pitoisuus virtsassa jää uudessa näytteessä jo alle raja-arvon).

ite nesteytän aina varmat vesiseulat jos ei ole ollut puhetta et pitää antaa tai ollu joku 2 viikon paasto tällä käytöllä alle viikkokin riittäisi mut otan varman päälle, ja se antais taas lisäaikaa jos käy paskat ja seuraavat ois putsit :smiley: en tiiä onko sua kielletty käyttämästä reseptivapaita yskänlääkkeitä? itellä ei joten vetoisin niihin.

Itse en voi mitenkään suositella vesikusien heittämistä seuloissa, koska A) pahimmassa tapauksessa nuo tulkitaan automaattisesti ja kertalaakista positiivisiksi, vaikka oikeasti kusessa ei mitään kiellettyä muutenkaan näkyisi, eikä siitä edes seulanantajalla pelkoa olisi, ja B) vähemmän laimean uusintaseulan voi joutua antamaan jo niin pian(Tyyliin parin tunnin kuluttua), ettei se etsittävä ja kielletty substanssi siinä ajassa erittäin todennäköisesti ole ehtinyt elimistöstä minnekään hävitä. Jälkimmäisestä on omakohtaista kokemusta, mutta nuo pikaiset uusintaseulat otettiinkin multa laitosolosuhteissa, joissa tuollainen menettely on toki paljon helpompaa toteuttaa, kuin avopuolella. Avopuolella tuo ajan pelaaminen saattaakin vielä onnistua, mikäli eivät tulkitse vesikusia suorilta ja kerrasta positiivisiksi.

Minä taas suosittelen sitä vahvasti silloin kun on todennäköisempää, että seulassa jotain näkyisi kuin ei näkyisi (kuten aloittajan tapauksessa). Vaikka seula tulkittaisiin positiivisesti, niin parempi kuitenkin saada positiivinen seula sen takia kuin sen takia, että siellä jotain näkyisi. Lisäksi sitä seulaa ei voi koskaan automaattisesti positiiviseksi tulkita, ellei tällaisesta menettelystä ole etukäteen tiedotettu. Toiseksi, vaikka uusi seula otettaisiin jo parin tunnin päästä aikaisemmasta, on parempi että se uusintaseulakin on mahdollisimman laimea (jolloin se saattaa olla hyväksyttävä, mutta seulottava aine jäädä silti cut off -arvon alapuolelle).

Lisäksi, erityisesti tilanteissa, joissa seulaa ei automaattisesti tulkita positiiviseksi, vesittämällä seulaa saa myös käsityksen siitä, kuinka paljon voi vesittää, että näyte on vielä hyväksyttävä (toki nämä kreatiniininraja-arvot pitäisi muutenkin seulatuloksissa näkyä, mutta siis käsitystä siitä, mitä se omalla kohdalla tarkoittaa).

Toisin sanoen mitään et voi hävitä antamalla liian laimean seulan tilanteessa, jossa se olisi joka tapauksessa positiivinen, mutta sen sijaan parhaassa tapauksessa voit saada siitä negatiivisen. Tietenkin kaikkein vaikeinta on tietää, että milloin se seula on niin suurella todennäköisyydellä positiivinen, että vesittäminen on kannattavaa.

Siitä toki olen samaa mieltä, että mitään varmuuden vuoksi vesittämistä ei kannata harrastaa, jos olisi epätodennäköistä, että aine seulassa tulisi näkymään. Toki sellaisessa tilanteessakin, että on todennäköisempää, että aine ei näy kuin että näkyisi, mutta siihen on kuitenkin varteenotettava riski olemassa (vaikkapa 35 % mahdollisuus) niin en täysin laimentamatonta seulaa ikinä antaisi (enkä varsinkaan aamun ensimmäisiä kusia).

^ ^ riippuu mistä roikkuu. eriasia jos seurataan tai a-klinellä… ite en suoraan mitään täysin vesi seuluja vedä mut pidän huolen et pitoisuudet vähä laimenee jos nyt ylipäätään jotain näkyis muutenkaan, ja jos epäilyttää sanoisin et mul on muutakin elämää oisitte ilmottanu päivää aiemmin et oma mokanne. mul otetaan tarvittaessa jos on syytä epäillä päihteiden käyttöä(laittomien), mut ei ne silloin voi vaatia et mul ei oo muita menoja ja antaisin samana päivänä uudet.
ens kerralla kyl pitää varautua ku vaihdoin yhen lääkkeen toiseen valmisteeseen nii olin hakenut sen verran edelliskerralla tuotteita et jäi parinviikon doupit käyttämättä(niin vissiin :laughing: ) seuraavaks ku laitan viestiä puoskarille nii kysyn et olisiko ne saanu palauttaa apoon normi lääkejätteenä vai oisko siitä pitäny erikseen ilmottaa :laughing: miten sitä oppiikaan kusettamaan ja manipuloimaan tohtoreita 10 vuodessa

tai harvoin kusetan eli teen “pepputemput”(3v sit viimeks) mut osaa kyl ohjata oikeaan suuntaan ja karsia turhat lääke vaihtoehdot pois ja kun käyttää pienellä annoksella enkä ehdottele niitä vahvimpia vaihtareita, nii aika hyvin on nyt saanu noi respat mmitä haluaa. ja kun on mieto annos ja käyttö pientä nii estää noiden liikakäyttöäkin. kaverilta ku sai muutamia ylimääräsiä nappeja ahistukseen nii nyt on joutunu ihan purkaa annosta ku pukkaa muuten huonoo oloa päälle :blush:

^ Itse pidän fiksumpana kertoa lekurille tarvitsemansa annokset yläkanttiin siitä, mitä ihan oikeasti lääkinnälliseen tarpeeseen tarvitsee. Tämä siksi, että eipähän joudu pulaan ja lääkkeet lopu kesken, jos väliin menee överiksi syystä tahi toisesta. TIETENKÄÄN ei kannata mennä heittämään mitään aivan absurdia lääkelistaa kehiin heti kättelyssä, tyyliin: 900 mg Lyricaa ja 300 mg oksikodonia per päivä ja kahdeksaa erilaista benzoa sellaisilla annoksilla, että niissä ei ole enää mitään lääkinnällistä tolkkua toleranssin kehittäneelle norsullekaan ja vielä apteekkipirit päälle, ja potilas tuli vastaanotolle, koska kärsii lievästä sos.fobiasta, satunnaisista univaikeuksista ja päänsärystä krapulassa :mrgreen: :laughing: . Mutta siis niin, että vielä järkeenkäyvästi menee lääkkeiden tarve läpi. Ja riippuu toki ihan lekurista, eli eipä niitä lääkityksiään kannata alkaa sanelemaan jollekin nihkeilijälle, joka EHKÄ pitkin hampain suostuisi kirjoittamaan 10 kpl. Opamoxia TAI saman verran Stilkkareita tämän yhden kerran, vaan silloin lienee paras suosiolla siirtyä ns. ymmärtäväisemmän tohtorin pakeille.

Ei tuosta mitään hyötyä tietenkään ole, jos homma ei pysy itsellä tippaakaan lapasessa, vaan kuukauden lääkkeet menevät AINA parissa päivässä kuosaamiseen, riippumatta siitä, paljonko niitä on, mutta henk.koht. olen todennut, että on helpompi vähentää lääkityksiään/laskea tolejaan ominpäin, kun takaporttina on aina se, että överit voi vetää koska huvittaa. Eipä niihin sitten suurtakaan kiusausta tule, kun ei tule sitä paniikkia, että koko maailman loppuu, kun lääkkeet loppuvat :confused: .

Ja taas tuli offia…