Nyt on piru irti tosissaan!!

taas on tili pelattu :imp: ku ei pysty ni ei pysty lopettaa…pakko huomenna mennä lääkärin puheille ja sieltä aa klinikalle :frowning:…kaikki menee vituiksi vuokrat rästis ja työnteosta tuu mitään…jos ei lääkäri pysty kirjottaa sairaslomaa ni joudun ottamaan palkatonta vapaata!koska en pysty ajatella työntekoa nytten ei vaan pysty!että tällästä tänään…

Ihan varmasti saat sairauslomaa. Peliaddiktio on sairaus, alleviivattuna ja lääkäreillä löytyy jopa diagnoosinumero tälle sairaudelle. Kyllä lääkärin on pakko sulle kirjoittaa sairauslomaa, kerrot kaikki seuraukset mitä pelihimo on sulle tuonut tullessaan mitä ne nyt ikinä sun kohdalla ovatkaan, unettomuus, masennus etc.

Toi AA-klinikka on todella hyvä ajatus jos sitä kautta haluat lähteä apua hakemaan, sieltä saat neuvoja ja kaiken mahdollisen avun, vaikka laitoshoidon jos haluaa. Mulle on lääkäri suositellut pientä laitoshoitosessiota unettomuuden ja masennuksen takia, mutten ole osannut päättää menenkö. Toinen auttava taho voi olla sun duunilekuri, mutta se saako sitä kautta apua, riippuu siitä minkälainen lääkäri teidän duunilekuri on ts. ottaako ammattinsa tosissaan haluten auttaa potilaitaan, lekureitakin kun on joka junaan. Toivottavasti tämä kerta katkaisi sun kamelin selän, että saat tän viheliään hitaasti tappavan sairauden hallintaan. Hitosti tsemppiä ja voimia!

sama ku olis puhunnu puutarhatontulle ku kävin työterveydes…huoh,no nyt on enää toi aa kerho se on viiminen toivo :confused:

hups väärä nimimerkki tos edellises viestissä…

…No on teillä sit “pätevä” työterveyslääkäri… :frowning:
Entäs kunnallinen terveydenhuolto tms…?