NYt on hyvä olla.

MOi!

On onni, että löysin nämä sivustot tämän vuoden aikana. Täällä huomaakin, että monella samanlaiset ongelmat ja sama pelipiru taustalla.
Olen retkahtanut pari kertaa lakossani, mutta nyt alkaa olla pelaaminen hyvällä mallilla. TUnnukset puolisolla joka myös hoitaa kaikki laskut tililtä. Huomaamatta tilille alkaakin säästyä rahaa.

OLen niin helvetin kyllästynyt pelaamaan ja taas odottamaan seuraavaa tiliä. Vaikka välillä voitinkin, pelaan aina voitot isompien rahojen toivossa. Ei siis mitään järkeä.
JOs en olisi addikti, näistä voisi välillä voittaakin kohtuullisesti. Parempi olla siis pelaamatta kokonaan.

Tsemppiä kaikille pelipirun voittamiseen!!!

Tsemppiä sinullekin! Mitä nopeammin peluri näille sivuile löytää sitä parempi. Aikamme täällä retkahdellaankin, mutta toivottavasti moni täältä(kin) avun saanut käy vielä joskus myöhemmin kertomassa, että pelittömyys on ja pysyy eikä se lopulta ole edes kovin vaikeata, kun aivot ja tunteet loksahtaa oikeaan asentoon.

Hyvä!! Lopeta ajatuskin voitoista. Ja arvelen että tarkoitat vielä pelaamisella niitä koneita?? Se ei ole pelaamista vaan arvontaa.

Voin ilmoittaa hyvällä omatunnolla että jos omaat paljon pääomaa (silloin et tarvitse lisää). Sillä harjoittelu vie taalaa kuin helikopterikortin suorittaisi. Hätäisimmilltä.

Mutta jos olet rutiköyhä mutta matemaattisesti erittäin lahjakas / absolutisti ja harrasta muitakin lajeja. Liikuntaa ym. Kerää pikkupotti jos on töitä ja kokeile siipiäsi. Mutta kuten sanottu älä polta niitä. Eli et mene lähellekkään niitä kummia koneita.

Etkä toimi missään ravintoloissa. Saatat päästä valitettavaan voiton hurmaan joka vie sinut. Vaikka sinulla oli kaikki hyvin.

En suosittele. Ja tämä ei ole mikään uskon asia.

Lopeta heti.