Nyt ei auta edes itku,,,

Mitä tehdä kun on aivan loppu…ei kykene edes ulos lähtemään…nyt alkaa olee ihminen siin jamassa että ei ole ulospääsyä enää!elämä on pelattu…en omista enää mitään ja kämppäkin lähtee alta ihan koht vuokrarästien takia :/ollu syömättä koht 48 tuntia kun ei ole ollu rahaa edes ruokaan koska pelattu kaikki!lääkärille en voinu soittaa koska ei ole puhelimessa puheaikaa saitsu katkes tänään enkä kykene töihin lähtemään koska kärsin pahasta masennuksesta…eli lopputiliä odotellessa.

sairasloma loppui siis eilen,tänään olis pitäny siis mennä töihin…ei auta ku myydä auto ja viiminen arvokas laite eli telkkari pois…nekin rahat tulee varmaan pelattua,mut eipä tarvi ainekaa miettiä minne sen laittais säilöö ku kämppä lähtee alta.

Moi

Koita rauhoittua nyt ensin, ja sen jälkeen yrität nukkua huomiseen aamuun.

Ja sitten otat yhteyttä asuinalueeleesi diakoniatyön-tekijiin, ihan rohkeasti.
Sieltä moni on saanut avun jolla ponnisti takaisin tähän touhuun, elämään.

:slight_smile: koita kestää

no joo saas nähä tuleeko nukuttua tänäkä yönä…no jos parit oluet jois ku ei jääkaapis muuta ole :/ni jospa se uni sieltä tulis…kirjottelen huomenna uudestaan että mikä fiilis jos henki vielä pihisee.

Kai tiedät, että alhaalta on yks suunta ylöskin päin. Moni on ollut ja on pahassakin paikassa, mutta jotenkin sieltä vaan on selvitty. Kukaanhan ei varmasti tule sinua repimään minnekkään ja kukaan ei voi tilanteelles mitään, jos et itse tota sitä ensimmäistä askelta. Heti ensimmäisenä aamulla otat yhteyttä johonkin kriisipalveluun, jotta saat ruokaa itselles. Kun arki tulee, niin rohkeesti ongelmaa selvittämään etkä jää miettimään mitä tekis.
Kyllä selviit jos halua on.

huomenta!!joo hengissä näköjään ollaan ja kohta pitäs kaverilta lähtä tupakkia hakemaan ja samalla jos löytäis murkinaa jostaa…onhan täs oltukkin 2,5 vuorokautta ilman ruokaa…tekisi mieli pelata,mutta onneksi ei ole yhtään rahaa ni ei tuu pelattua!

Huomenta vaan. Vai tupakkia tekee mieli :slight_smile: Itse tupakkaa polttavana tiedän tunteen. Saat uskoo, että on tullut joskus naurettua, kun on istunut parvekkeella ja kaivellut purkista jämiä. Seuraavana päivänä sitten poltellut korkitkin. Jotenkin se tilanne vaan on huvittanut.
Tuo ruoka homma kyllä varmaan järjestyy, jos painelet paikkakuntasi kriisipäivystykseen. Jos ei ole kriisikeskusta, niin katsoppa puhelinluettelosta diakoniakeskus tai vastaava päivystys numero.
Toinen vaihtoehto on, että jos sulla on joku tuttu, jolee voisit avautua ja kertoa rehellisesti tilantees ja aikomukses alkaa järjestelemän asioita heti maanantaina, niin ehkä voisit kympin saada lainaks, niin saisit röökiä ja safkaa ostettua. Kyllä vitosella jauhelihaa 400g ja italianpata ainekset saa. Sitä popsii pari päivää ihan hyvin.
Maanantai aamuna sitten marssit hyvissä ajoin sosiaalitoimistoon selittämään tilanne. Muista, että jos halua on järjestää asiat, niin kaikki on kerrottava ja oltava nöyrä eikä saa vähätellä ongelmaa. Sosiaalitoimiston päivystys varmaan kertoo miten alkaavat purkamaan tilannetta ja voi olla, että vuokra rästit maksaavat, mutta se edellyttää peliongelman myöntämistä ja avun hakemista. Duunin säilyttämisen takia tarviit kyllä ajan lääkäriin ja se ei edellytä puhelinta, kun marssit päivystykseen.
Ja se auto…myy helvetissä se pois äläkä kaiva itsees suohon enempää. En tiedä mikä auto sulla on, mutta ota siitä se minkä saat ja aloita tänään asioiden hoito ja pelien lopettaminen, niin siitä se lähtee.