Nuoret kandit

Monet nuoret lääketieteen kandit toivottavasti lukevat tätä sivustoa ja me opetamme heille käytännön kokemuksia etenkin uuden polven neurolepteistä (Risperdal, Ketipinor, Zyprexa).

Kandeille valitettavasti annetaan uusi ohjeistus. Ketipinor on maailman paras lääke.

Isäntä tuossa hiljan kävi nuorella kandilla. Ei tullut Ketipinor-respaa, eikä ollut edes puhetta moisesta. Tuli lähete kuvaukseen ja sitä ukkokultani sieltä ensisijaisesti olikin hakemassa, kun vanha, krooninen selkävaivansa on pahentunut. Hyvää palvelua sai kuulemma kaikinpuolin :smiley: .

Opiskelu ja oppiarvot ovat epäluotettavia, koska heille opetetaan valhetta, suurin niistä on EVOLUUTIOTEORIA, uskomatonta miten pimeässä voi olla tällä kohden oppineet, vaikka muuten kyllä oppia riittää. Mutta viisaus ei olekaan kandin tai maisterin paperit vaan kokemus ja itse näkeminen… Näissä tutkinnoissa otetaan vaan vastaan se mikä syötetään toisten toimesta, todistamatta koskaan itse teorioiden paikkaansapitävyyttä.

Suomalaisen saisi vaikka syömään PASKAA, jos LÄÄKÄRI niin suosittelsi…

Uskonto, evoluutioteoria ja osittain myös politiikka on monelle tosi henk. kohtainen ja arkaluontoinen aihepiiri. Veikkaisin että suurin osa lääkäreistä uskovat evoluutioteoriaan, kuten tiedettä edustavat ihmiset usein tekevät.

Päivi Räsänen esimerkiksi on lääkäri ja kreationisti. Hän ei tosin ole nuori kandi

Hän on poikkeus. Tässä hieno kappale joka käsittelee evoluutioteoriaa ja uskontoa.

youtube.com/watch?v=8_XEiV-l97o

Valkoihoinen kristitty ääri-oikeisto roskaväki USA:ssa äänesti Trumppia yli 90 prosenttia. He inhoavat evoluutioteoriaa ja sivistynyttä tiedettä. Trump jopa sanoi että sana “tiede” pitäisi kieltää kokonaan.

^Kerrohan, kuinka Trumpin äänestäminen suoraan liittyy evoluutioteoriaan? Onko noiden asioiden välillä jonkinlainen suora yhteys, kuten annat ymmärtää? Onko tiedettä “sivistynyttä” ja “ei sivistynyttä”? Mitä sidosryhmiä lasket amerikkalaiseksi äärioikeistoksi?

Tieteeseen uskominen on mielestäni sivistynempää kuin kreationismiin uskominen.

Vastaisitko esitetyihin kysymyksiin, vai heitteletkö ehkä ilmoille epämääräisiä käsitteitä itsekään ymmärtämättä niiden sisältöä?

Mikä kuulustelu tämä nyt on? Sinua selvästi haittaa se fakta että amerikkalainen oikeisto edustaa alikoulutettua roskaväkeä.

Ei koulutusta, ei tiedettä lisää aseita ja kristinuskoa. Tätä amerikkalainen oikeistolainen roskaväki haluaa. Toivottavasti me kaikki plinkin jäsenet olemme tämän alakulttuurin yläpuolella.

Minua haittaa se, että heittelet mielikuvituskäsitteitäsi aivan miten sattuu, ja kirjoitat asioista, joita et selvästi kovin syvällisesti ymmärrä. Molemmat Yhdysvaltojen valtapuolueet ovat oikeistolaisia, toinen on liberaali, toinen konservatiivinen. Jos taas oikeistolla viittaat Republikaaneihin, niin koitahan ymmärtää, että heidän kannatuspohjansa on hyvin hajanainen ja pitää sisällään useita eri ryhmittymiä. Esim. Libertaarit, kristillinen oikeisto, maltilliset republikaanit, uuskonservatiivit jne. Varmasti monia muitakin, mutta nuo ovat ne eniten näkyvät

Tätä äärioikeisto roskaväkeä löytyy myös Suomesta. Olin kaupan jonossa missä edellä jonotti tämmöinen roskaväki perhe. Miespuolisilla jäsenillä oli halpa kultaketju ja Adidas verkkarit. Myös hiukset olivat leikattu skini malliin. Naispuoliset jäsenet olivat erittäin lihavia ja käsivarret täyteen tatuoitu Suomen leijonalla. Yksi niistä tokaisi: kyllä tämä Trump on hyvä jätkä. :open_mouth:

Kuten arvasinkin, ei mitään järkevää sanottavaa aiheesta. Kannattaa tutustua siihen yhdysvaltalaiseen kulttuuriin matkustamalla paikan päällä. Avautuu hieman paremmin, kuin punikkiylen tv- ja radiolähetysten välityksellä

USA.ssa on vain kaksi pää puoluetta Republikaanit ja Demokraatit. Tiedät sen hyvin.

Luetun ymmärtämisessä vikaa? Kuten kirjoitan ylemmässä viestissä: “Molemmat Yhdysvaltojen valtapuolueet”. Pienenempiä poliittisia puolueitahan siellä sitten vaikka kuinka

Näillä pikku ryhmittymillä ei ole mitään merkitystä joten aivan turhaa edes mainita niitä. Kaksi puoluetta ja kahtia jakautunut maa, näin on aina ollut.

Itsehän kirjoitit ylempänä Yhdysvalloissa olevan kaksi puoluetta. Tosin sittemmin nähtävästi olet sen editoinut. Todellisuudessa se kahtiajako ei ole niin jyrkkä kuin luulet, se ei voi kovin jyrkkä olla koskaan kaksipuolue-järjestelmässä. Joku Idässä asuva, ylemmän keskiluokan maltillinen konservatiivi ja Republiikaani on suurella todennäköisyydellä ideologisesti lähempänä kotikulmiensa Demokraattia, kuin vaikka jotain Tea Party-Republikaania. Se on monessakin suhteessa hyvin erilainen, kuin eurooppalaiset yhteiskunnat.

Et tunne sen maan hiatoriaa alkuunkaan, jos kuvittelet ettei pienpuolueilla ole ollut merkitystä. Ymmärrätkö lainkaan millaisia rahasummia upotettiin vuosikymmeniä esim. äärivasemmistolaisten ryhmien ja mustien nationalistien tarkkailuun, tutkintaan ja heidän liikehdintänsä tukahduttamiseen?