NÖYRRY Absoluuttinsen Totuuden edessä!!

Sinun on mentävä AA:han ja alistuttava täysin Valtiomiesten ohjaukseen ja noudatettava MUKISEMATTA heidän ohjeitaan tai KUOLET!!! äskenkin eräs joka niskuroi AA-valtiomiesten ohjeita vastaan huudettiin suoraan että TAJUA SOETANA!!!
AA:ssa ei päätä silitellä!!! siellä huudetaan TOTUUS!!! AA ON ABSOLÙUTTINEN TOTUUS!!! PISTE!!! valtiomiehet tietävät KAIKESTA KAIKEN ja he ovat JUMALAN KANAVIA MAAN PÄÄLLÄ!!!

Kale unohti nollata tuon laskurin. :unamused:

En tarvitse laskurien nollausta, valitettavasti AA on juuri tuota mitä aloituksessa kerroin…Ole siellä jonkun aikaa niin tulet samaan tulokseen…Sinut hitaasti aivopestään uskomaan että AA:n tietyt Gurut ovat Absoluuttisen Totuuden Tietäjiä…
Tämä osataan taitavasti psykologisen manipuloinnin keinoin myös “hämärryttää” sinulta :cry: AA on yksi taitavimmin organisoituja lahkoja maailmassa :mrgreen:

…Täysin samaa mieltä, että ihan toisenlainen hoito voisi olla hyödyllistä sulle…!!

n

Heippa,

No jos noin mielensäpahoittaa niin kannattaako sinne mennä ??
Tai jos haluaa mennä niin kannattaisko vaihtaa ryhmää ??

Älä anna absoluuttisen totuuden mennä tunteisiin ne on vain MIELIPITEITÄ ja niillä on mielipiteen arvo.
Tärkeintä on raittius ja sen eteen joutuu tekemään duunia.

Tsemppiä, T:Zika

AA häviää tässä kisassa mormonismille esim. 100-0. Menes joskus juttelemaan niiden kiertelevien saarnaajien kanssa niin siinä vasta kunnon “hämärrystä” :mrgreen: Sitä touhua on kuitenkin treenattu ja kehitetty yli satavuotta, moni heistä syntynyt lahkoon sisälle sekä psykologiset keinot ovat todella ovelia jos ei tunne itseänsä oikeasti sekä tiedä mistä on kysymys.