no more!

Tuskin tuo mitenkään tavatonta on. Itse jättäisin asian siihen kundin osalta. Tuskin tuosta kunnon tutkintaa tulisi ja vaikka tulisikin, niin epäilen, että oikeudessa asiasta seuraisi mitään.

Kävisin nyt sukupuolitautitesteissä + HIV kuukauden päästä. Valitettavasti. En halua pelotella. Menisin keskustelemaan asiasta jonkun kanssa, sillä minun syyllisyydentunnolla varustettu ihminen ei kestäisi tuota kokemusta yksin. Kertoisin (ehkä) miehelleni. Tyrmäystippoja? Voisin myös ottaa yhteyttä tuohon tyyppiin ja keskustella hänen kanssaan asiasta face-to-face. Sen varmaan tekisin, jos tyrmäystippoja epäilisin. Jos näin voisi olla, niin siinä tapauskessa miettisin kuitenkin vielä sitä rikosilmoitusta. Mutta jos tapani olisi muutenkin vetää silloin tällöin överit, niin ehkä tyytyisin ajattelemaan, että näin nyt kävi. Ja yrittäisin elää asian kanssa. Voimia sinulle!

Luin tuolta Lopettajien puolelta vielä kommentit ja perun sanani: tee rikosilmoitus siitä kusipäästä, jos vain jaksat. Tiedä kuinka montaa humalaista naista on käyttänyt hyväkseen ja kuinka montaa vielä käyttää. Ehkä vähän säikähtää. Toisaalta: voitko olla varma, että et itse ole ollut jollain tavoin myötämielinen yön hetkinä, humalassa…

Kiitos. Myötämielisyys voi olla hyvinkin mahdollista. Tuolla toisella puolella mainitsinkin, että viiden promillen humalassa saattaisin pitää Nikita Foughantineakin hyvänä tyyppinä. Minä en usko, että tuollaiset kaverit säikähtävät, lähinnä ehkä raivostuvat ja kokevat olevansa epäoikeudenmukaisten syytösten kohteena. Kämppä, jossa ei ole kirjahyllyä ja kirjan kirjaa, jota ei ole sisustettu (lukuunottamatta tietokonetta, jossa pyörii porno) sekä pummiminen ja humalaisen naisen raahaaminen kotiin kertoo mielestäni surullisesta, tyhjästä elämäntyylistä ja maailmankuvasta. Sellaisesta, jossa muista ihmisistä pyritään vain hyötymään. Lohdullista tässä on se, että tuo tyyppi on tuossa liejussaan koko elämänsä, ellei koe jonkinlaista valaistumista. Minulla on sentään hyvä ja antoisa elämä, lukuunottamatta tätä paskamaista retkahdusta “voiman pimeälle puolelle”