Neuvoja bubren lopetukseen?

Oon nyt vuoden verran bubrella itsehoitanut selkäkipua johon ei tuntunut mikään muu lääke auttavan. Annoskoot ollu alusta asti vaan 0,2-2mg ja aina iv. Ensin harvemmin koska tuli niin paha olo, mutta kun elimistö tottu niin kipujen katoamisen lisäksi huomasin myös piristävän vaikutuksen ja jatkuva ahdistus ja stressikin jäi. Päivittäinen ‘‘lääkitseminen’’ jatkui ja kun en reflaiseksi tullut vielä monen kuukaudenkaan käytön jälkeen, naiivina ajattelin olevan tilanteen herra. Kunnes se päivä koitti ja koin ekat vieroitusoireet. Kipu selästä ja reflat lähti vedoilla edelleen mutta eipä muuta. Annoskokoja en suurennellut, olojakaan en aineesta kaivannut. Se oli ollut aina kipulääke eikä muuta. Nyt kuitenkin päätin että loppuu tuon laittoman lääkkeen perässä juoksu ja rahojen tuhlaus. Tämä elämäntilanne ja se että ei muutenkaan voi kaksoiselämää enää elää tuki päätöstä.

Eli nyt pv 13 lopuillaan ilman. Aloitin heti refloihin rouskia panacodeja, rivoja ja lyricaa tai neurontinia. Eka viikko meni yllättävän helposti, kuin ei olis mitään koukkua tai refloja ollut ollut olemassakaan. Kunnes eilen alkoi vihlonta ja pistely jäsenissä, ahdistuneisuus ja vetämättömyys. Pahinta nuo kivut, joista jo ajattelin päässeeni yli.

Kysynkin siis, olenko pitkittänyt reflojen alkua panacodeilla joista nyt teho loppu tai reflat panacodeista tai loppuneista rivoista? Kauanko jatkuu tämä olo? Olenko jo voittajien puolella? Jos otan nyt alle puolimilliä xonea, alkaako koko prosessi alusta vai jatkuuko reflat edelleen päivästä 14 ja loppuu kohta?

Tämä on selvää fyysistä vieroitusoiretta johon jo ehdin tottua käyttöajan lääkkeettöminä päivinä. Mietin vain, miten ne alkavat vasta kahden viikon päästä, kun kuvittelin koko homman olevan jo ohi tähän mennessä?

Kiitos vastauksista! Ei jaksa olla enää kupeä…