Naikkosen matka

Moikka

Päätin itsekkin liittyä tänne ja aloittaa oman postauksen :slight_smile:
Kuka olen? 34v nainen joka on on pelannut palkat, säästöt ja lainarahat. Tämän hetkinen saldo on - 51k eli hemmetin lujaa on mennyt viime vuosina. Luottotiedot kunnossa. Kiitos oman nuukuuden. Palkka ei päätä huimaa mutta kk erät vielä hoidan ajallaan. Lomamatkoista ja manikyyreistä ei tarvitse edes haaveilla vuosiin. Ehkä olisin 10v sisällä velaton jos pääsisin pelaamisesta eroon. Viime pelikerta otti pohjan päälle ja takkiin - 5k. Olisihan tuollekin rahalle ollut muutakin kohdetta kuin syöttää ne maltan ahneeseen kitaan. Mutta tehty mikä tehty ja takaisin rahoja saa vaikka kuinka itseään soimaisi. Pelipoikki ohjelma aloitetta pari viikkoa sitten. Jospa siitä saisi jotain otetta ja vinkkiä pelaamattomuuteen.
15v kun on pelannut niin tuntuu mahdottomalta päästää irti mutta tahto on kova.

No voi ei :frowning:

Tuossa on ohjeet miten saat suljettua paljon pelipaikkoja paihdelinkki.fi/oma-apu/rahapel … sulkeminen

Sitten kun kasinoita putkahtelee koko ajan lisää kannattaa sulkea Trustly myös. Niiden englanninkielinen yhteydenottolomakse services.trustlylabs.com/contact-support/

Jos olet nuukuuteen tottunut selviät tuosta n. 50k velasta paljon nopeammin kuin kymmenessä vuodessa. Velkapotin kun saat tippumaan alle 34k ja olet pelaamatta vähän aikaa voit hakea Takuusäätiöltä takausta, jolla korko melkein nollissa :slight_smile:. Takuusäätiön takaussivu takuusaatio.fi/palvelut-ja- … sen-ehdot/

Tsemppiä!

Moikka! Onpa yllättävää, siis positiivisesti, että sä oot ymmärtänyt hakea apua ihan itse, ennenkuin kirjotit tänne, usein kun menee toisinpäin ja siltikään ei apua ymmärretä hakea :slight_smile:

Kauan oot ollu pelaamatta? Jos et ole jo tehny noita pelitili ja trustlysulkuja, niin suosittelen tekemään sen asap. Koskaan kun ei voi tietää milloin pelipiru iskee, vaikka kuinka ois päättäny olla pelaamatta, kertoohan 50tonnin velatkin jo sen.
Jos mahdollista, niin kannattaa maksaa velkoja vyöryttämällä pois, näin saat summan pienenemään nopeammin ja mahdollisesti haettua nopeemmin sitä takuusäätiön lainaa, jos sitä siis aikoo hakea. Ei sekään tietty itsestäänselvyys ole että saa ja lisäksi ehdot aika tiukat, ei välttämättä kaikki edes halua sitä hakea. Pääasia kuitenkin on, että oot pelaamatta ja keskityt siihen, raha-asiat järjestyvät kyllä, kunhan niitä ei pelaamalla mene sotkemaan enempi…

Moikka

Viikon verran olen nyt ollut ilman peleja eli en kauaa mutta viimeisin kertaa imaisi tosiaan tuon - 5k joka on omasta pankista joustoluottona otettu. Yritin saada paikattua menetettyhä rahoja eli iso VIRHE. :blush:
No turha murehtia mennyttä koska usein lankean siinä kohti että yritän saada häviöt takaisin.
Minulla on 4 eri lainaa

 1. 1500e
 2. 4700e
 3. 23000e
 4. 21800e.
  Isoimmat lainat on vuosien yhdistelmia eli siinä toinen virhe :blush:
  Olen tosiaan tuosta lumipallotekniikasta tietoinen ja alankin aloittamaan tuoda 2. Lainasta. 1. Laina kuittaantuu viimeistään kesällä lomarahoista tai veronpalautuksista joten sen vuoksi jätän sen sinne.
  Olen tuota takuusäätiön lainaa miettinyt mutta tässä vaiheessa ei ole ajankohtainen koska saldo on liian iso ja en ole ollut kovin pitkään pelaamatta ja en tiedä että haittaako se edes että maksaisin lainoja tuon 10v koska tarkoitus on päihittää vihdoin ja viimein riippuvuus ja lainat tulevat maksetuksi x ajassa mutta riippuvuus minulle todennäköisesti voisi aikaisemmin koitua kohtaloksi. Päätin kerran että vaihtoehdot on että A. Lopetan pelaamisen tai B. Lopetan elämäni ja C. Vaihto ehtoa ei ole. Karulta kuulostaa mutta näin ole päättänyt.
  Pelit tilit olen sulkenut ja pitää tuo trustyn kautta laittaa vielä kielto.

Pelaamishommat on vähän hankalia. Sellainen missä raha ei tule rahan luo. Isoilla talletuksilla ja isoilla panoksilla pelaaminen ei paljoa nosta todennäköisyyttä saada kasaan isoa kasaa rahaa. Ennemminkin riskit kasvavat järkyttäviksi!

Ääh, kävin lukemassa sun blogia ja olisin kommentoinut, mutta teksti hävisi aina kun painoin ”julkaise” :unamused: ilmeisesti johtuu siitä kun oon puhelimella…

Kommentoin siis tänne! jotenki tuntuu aika vastuuttomalta että pankki edes tuossa tilanteessa myöntää enää lainaa, kun velkaa muutenkin tuloihin nähden paljon. Tai ainakin minusta, näköjään pankki on eri mieltä :laughing: itse en ole saanut lainoja enää aikoihin edes yhdisteltyä vaikka velkamäärä pienempi ja tulot paremmat, toki mulla on asuntolaina myös joten varmasti vaikuttaa… Paitsi nyt viimein sain yhden lainan anyfinin kautta halvemmalla, mutta siinäpä se.
Onneksi sulla ei ole määrällisesti tuon enempi velkoja, pystyt helpommin vyöryttämään ja taloudellisesti tulet pärjäämään kyllä varmasti, Vaikka velkojen lyheneminen hidasta onkin. Oothan nyt ollut pelaamatta?