mustia pisteitä pirin seassa?

Täälläpäin on monella tullut vastaan sellaista jauhoa missä on mustia pisteitä joukossa. Onko muille tuttua? Ei niistä kyllä mitään haittaa ole ollut, nyt pärisee ihan kivasti. :smiley:

Kenties jotakin roskaa?

Roskasta ei ole kyse, näitä pisteitä oli koko säkissä tasaisesti.

Muistelisin itsekin tuollaiseen joskus törmänneeni, en ole pitkään aikaan jaksanut arvuutella, mitä kaikkea se piri sisältää. Lähes poikkeuksetta se on paskaa, ja kun asiaan suhtautuu näin, on se toimiva piri silloin harvoin kuin sellaista on, aina positiivinen yllätys.

Itselleni tuli heti aluksi mieleen aito vaniilisokeri jatkeena. Ei tule käytettyä ja mitä kuullut usealta taholta; täällä laatu laskenut laskemistaan. Aikoinaan lähemmäs 10v aiemmin todella sai kunnon piriä, nyt usealta (aiemmin kunnon kamaa käyttäneiltä ja itse diilanneilta) ihmiseltä kuullut, että saa vetää yli gemmin alkuun. Kyttien amfetesti oli negatiivinen pari tuntia gemmin vetojen jälkeen… :unamused: :laughing:

Tutkareita sotkevat vielä sekaan, joten mukavasti aiemminkin peeveliä pirinä tai jatkeena. Fluoroamfe toimi kuulemma monta kertaa paremmin ja kyseessä oli alle ½g. Tätä ei oltu jatkettu ainakaan tilausfirman jälkeen… Alle 5krt kokeillut +8v:n aikana ja vaikka kyseessä olisi ollut “helvetin hyvä piri” jolla myyjä liikkeellä samoilla silmillä toista yötä, täyttä shaissea ollut… Eipä tee mieli ottaa, mitä sitä suotta ottamaan kun jo lähemmäs 1½v viime kerrasta… Tällöinkin kyse oli kokeilusta jossa teki vaikeaa pysyä hereillä edes sitä yhtä yötä… :unamused: Aina ollut luonnontolet piriin, liekö adhd osatekijä?!? Toisaalta muistan miten petollista paskaa aine on, joten kun eroon olen päässyt niin erossa pysyn; ainoat itseäni kontrolloivat aineet ovat omat lääkkeet, nikotiini ja kofeiini… :neutral_face: