Mitkä lääkkeet auttaa iskiakseen?

:stuck_out_tongue: Moro! Mulla on ollut iskiaksen tapaista särkyä yli kaksi vuotta ja särky tuntuu eniten vasemmassa jalassa ja ala selässä. Kipu on välillä niin kova ettei pysty istua tai seistä enempää kuin max 10min ilman taukoja. Burana 400, 600, 800 ja panadolista ei ole ollut mitään hyötyä kipuihin ja ajattelin ensi viikolla käydä lääkärissä vihdoin ja viimein. Ajattelin kysyä että mitkä lääkkeet/ liikunta on auttanut teillä kyseiseen vaivaan? Ja mitä lääkkeitä tähän yleensä annetaan?

Fysioterapiaa ja lasten kipulääkkeitä kuten parasetamolia. Itselläni oli aikoinaan niin sanottu “lompakko iskias” jossa kipu säteili vasemmasta pakarasta jalkaterään asti.

Et ole yksin.

Lepteillä on myöskin kipukynnystä nostava vaikutus. Pyydä nyt lekuriltasi edes Panacodia, sano että kipu on niin kova että teet kohta itsarin.

Fysioterapia on ihan kiva hoitomuoto jos ei kärsi kovista kivuista, tosi kiva sit olla kivuissa jossain hoitohuoneessa missä haisee puhdistus -kloori ja siniverkkari fyssari pakottaa sinut tekemään 80-luvun Disco tanssia strobo valot vilkkuen. Äskettäin yks fyssari “naksautti” potilaan niskan pysyvään virhe asentoon mikä johti neliraaja halvaukseen.

Kasari musaa ja strobo valoja iskiaksen hoitoon.

Vanhempi miespuolinen lääkäri on paras.

Norflex.

Mikä on vointisi nykyään?