Miten tästä eteenpäin?

Okei nyt se sitten kävi.Koko tää pitkään jatkunu paska räjähti lopullisesti käsiin.

Tosiaan pelaamista takana n.2 vuotta.Tossa ajassa on luottotiedot menetetty ja oltu pitkiäkin jaksoja pelaamatta.On käyty henkisesti todella syvässä suossa ja usein tuntunut että ei tästä selvii muutenku ripustamalla ittenä köyden jatkoks.Noist ajatuksista tosiaan pääsin eroon kiitos masennuslääkityksen.

Nyt oon tosiaan sitten pelannut työpaikkani.Se ainoo asia mikä mut piti järjissään ja ainoo syy herätä uuteen päivään.En nyt tarkemmin viitsi asiaa selventää mutta kyllä jokanen varmaan osaa päätellä.Tarina oli mulle tuttu,lainataan eka vähän ja maksetaan takasin.Sitten se koko paska lähti käsistä ja en enää pystynykkään maksamaan takasin.Sekosin täysin enkä enää välittäny.Sama juttu kuten aina,ajattelin että ihan sama jos nyt häviin nääkin niin yksinkertasesti vaan tapan itteni.Todellisuuden taju hämärtyy eikä enää välitä muusta.

Oon useamman vuoden kamppaillut masennuksen ja ahdistuneisuushäiriön kanssa.Nyt olen päässyt onneksi psykiatrisen poliklinikan asiakkaaksi.

Mutta mitä hel… mä nyt teen?Rahaa on 0euroa,työpaikka meni alta.En ole koskaan ollut työttömänä joten en tiedä miten tässä toimitaan.Oma lääkärini on lomalla 5pvä asti ja tuntuu että en kestä siihen asti,mun on pakko päästä purkamaan tää johonkin.

Millä mä maksan seuraavat vuokrat?Eikös työkkärissä oo joku karenssi aika?Tosiaan seuraavasta palkasta lähtee 30% ulosottoon 30% firmalle ja osa veroihin.Eli tuskin siitä jää mitään käteen,varsinkaan säästöön seuraaviksi kuukausiksi.Koitan nyt olla miettimättä tätä asiaa liikaa koska haluun suojella itseeni.’

Hah uskomatonta…Samalla kun kirjotin tätä viestiä niin puhelin soi ja erään kasinon työntekijä kertoi mun voittaneen IPADin.Joo kiitoksia,eihän tässä oo ku varmaa se parikytä tonnia noihi painettu ni jotenki nyt ei hirveesti lohduta…

Pahoittelut todella sekavasta tekstistä,en nyt saa mitään parempaakaan aikaan ja tuntu että pakko saada johonki avauduttua.

Moi.

Voiko se firma ottaa suoraan palkasta 30% (vaikka olisitkin velkaa) kun sieltä lähtee todennäköisesti myös ulosottoon tilitys? Vai oletko saanut sovittua niin että maksat uo:hon itse? Eikö tuo mene normaalin saatavakäsittelyn kautta, eli suomeksi sinne ulosottoon myös. Onko tuohon menetettyyn työpaikkaan minkä suuruinen velka?

Soitto sosiaaliviranomaisille heti huomenna, et hyväksy selityksiä vaan vaadit saada kertoa huolesi nythetipaikalla. Jos kerran tilanne on noin akuutti.

Etköhän sinä selviä, säästöliekillä todennäköisesti, mutta selviät kyllä.

Ei ne tiedä siitä ulosotosta.Ja sovittiin että saavat ottaa sen 30%.Haluan nyt hoitaa tän kunnialla sen verran mitä tässä vaiheessa enää on mahdollista.

Rikosnimikkeeksi tulee kavallus.Eli rikosrekisteri taitaa tulla?Ei kyllä hyvältä näytä koska olen kouluttamaton,ulosotossa,rikosrekisteri ja työtodistuksessa lukee “työsuhde purettu” eli jokanen työn antaja varmaan haluaa tietää syyn ja sen jälkeen on turha unelmoida mistään töistä.

Töihin ois kuitenki päästävä ensinnäkin jo sen takia että pää pysyy kasassa.Työ oli mun elämässä ainoo asia minkä takia nousin aamulla.Paikka missä sain hetkeksi muuta ajateltavaa ja pääsin ihmisten ilmoille.Ja toiseksi tehtiin maksusopimus että lyhentelen sitä summaa perintäfirman kautta.Sossunrahoista sitä ei maksella.Niin ja tuo ulosotto,oon saanu maksettua sitä kyllä tosi hyvin mutta en korkojen takia vaan voi olla pois töistä kauaa ettei se summa räjähdä käsiin.

Huomenna soitan tonne psyk.poliklinikalle jos sais ajan jollekkin toiselle lääkärille ja sosiaalityön tekijälle.

Oon kyllä niin helvetin pettyny itseeni.Oon sössiny aivan kaiken.Oon ollut hyvä ja ahkera työntekijä mut sit helvetti menin sekoomaan.En tosiaan tienny mitä ajattelin.Jumalan kiitos että mulla on tää lääkitys,normaalisti en olis kestäny tätä.Jotenki tästä on kuitenki päästävä eteenpäin saatava elämä kasaan.Toivon vaan että en nyt oo pilannu mun loppuelämää.

Ei tuo työ sinua pelastanut tai pinnalla pitänyt, vaan se sen tuhon aiheutti (tai joku muu, mutta se näyttää todennäköiseltä). Nyt kun joudut oikeasti miettimään asioita, niin se tuntuu tietysti aluksi pahalta, kun siihen ei ole tottunut, mutta se menee ohi ja selviydyt tästä vahvempana ja viisaampana ja tässä samalla voit joutoaikana miettiä, että mitä oikeastaan haluat oikeasti tehdä. Masennuslääkityksen ansioksi on turha mitään laittaa, oikeasti pelastit ihan itse itsesi. Oletko muuten jo tässä vaiheessa ymmärtänyt, ettet halua oikeasti itseäsi tappaa, vaan sillä uskottelu itselleen oli vain keinotekoinen tapa pärjätä vaikean ajan yli? Kun tämän ymmärtää, mielen valtaa hetkeksi synkkyys, mutta sen jälkeen kaikki on vain pelkkää plussaa.

30% palkasta jos menee, niin jää 70% käteen. Ja jos ei jää sitäkään, voi mennä sossun luukulle. Suomessa ei tarvitse kuolla nälkään. Ihan rauhassa vaan. Miten vain, vuosi tai pari, niin homma (ja elämä) skulaa taas täysillä ja sitä odotellessa jo parin kk päästä pitäisi alkaa positiiviset vaikutukset tuntumaan, kunhan näkee, että vähän edes edistyy.