Miten taistella pikavippien roistoja vastaan laillisesti

Olin livekortti pelaaja. Masennukseni ja työttömyyteni johti siihen että aloin pelata korttia.
Lopputulos luonnollisesti erinomaisen huono. Nyt maksan kirotuille pikavippi paskiaisille vain lorkoja koko elämän.
Eli mitä järkeä on käydä työssä ja maksaa loppu elämä korkoja laillistetuille rikollisille?

En voi edes kuvitella velkajärjestelyä. Tuomarit ovat rotunsa.
Mielenkiinto alkaa kyllä mennä todella koko toiminnasta. Olen käynyt terpiassa mistä ei ollut mitään hyötyä.

Sillä pikavippi roistot ei sillä katoa. Kuulaa kalloon? Niin on tullut ajatelleeksi monta kertaa koska vouti vie ylityöstäkin 50%. Jos niitä edes on.

Auto on pakollinen työssä käymiseen ja sen kustannukset ylittävät taloudellisen sietokyvyn. Edes kilometri korvauksia ei saa ollenkaan pitää. Kaikki voudin palkkoihin ja roistoille!

Mitä järkeä tässä ON? Huijata saa mutta ei mitään armoa vaikka yrität kuinka maksaa takaisin terveytesi aiheuttaman katastrofin.

Jos tapat jonkun saat ensikertalaisena linnaa muutaman vuoden ja saat jatkaa elämää vapaana?
Kun on kyse taaloista asia on aivan toisin päin. Tapa vaan kunhan et vie taalojamme hulluus päissäsi.

Itseltäni en ota henkeä sen olen päättänyt mutta miten on mahdollista että oikeushallinto sitten ei anna tukea jos kerran yrittää maksaa hulluutensa teot, taloudelliset. Ei käy! Mitään ei juuri jää ikinä tilille eli ihminen kuihtuu ja nääntyy. No jos tappaisi ne rikolliset? Loppuisiko ihmisten hyväksi käyttö. EI!! Mieli tekisi kyllä pommittaa ne romuksi. Sen verran kiukkua löytyy. Kun maksaa pelkkiä korkoja???

OK!

blower,
tunnen niin hyvin tuskasi ! Itsekin tekisi mieli maalata kaupunki punaiseksi :blush:
Yksi asia täytyy kyllä oikaista kommenteissasi: kilometrikorvaukset, päivärahat ovat kulukorvauksia, joihin ulosotto ei saa koskea !
Jos näin on käynyt, sinun on oikeus saada asiaan oikaisu ! Ota yhteys ulosottoviranomaiseesi. Ne hyvitetään myös takautuvasti…
Tsemppiä sinulle - itsekin makselen vuosia
ulosoton kautta pikavippejä ja kulutusluottoja :smiling_imp:

Jos yhtään helpottaa, niin voin kertoa, etteivät kaikki pikavippien myöntäjät saa positiivista tulosta, koska niin paljon myönnetyistä lainoista jää maksamatta. Jos riittävän moni jättäisi suorittamatta, niin moni menisi kölin alta nurin, mutta tämä ei ole realiteetti, koska ihmiset maksavat viimeiseen asti.

Ulkomaille velkoja pakoon lähteminen voisi olla yksi vaihtoehto. Vouti ei pysy perässä jos hommaa sieltä pankkitilit ym. Toinen vaihtoehto on työnteon lopettaminen, tuilla ja pimeällä työllä eläminen, mutta pidemmän päälle sekään ei ole kovin kestävä ratkaisu. En tiedä pääseekö velkasaneeraukseen helpommin jos saa pelaamisesta jonkun diagnoosin, jolloin osa syistä menee tämän sairauden piikkiin? Jokatapauksessa ennen sitä pitää olla pelaamatta pitkään ettei ainakaan lisävelkaannu ja hoitaa asiansa.

Kiitos järkevistä kommenteista!

Kilometrikorvauksilla tarkoitin joka vuotista ruljanssia verottajan kanssa työmatkakuluista.
Eli asunnon ja työpaikan välisen matkan aiheuttamista korvauksista. Bensaa menee. Ja muutakin osaa. Koska työpaikkaan ei pääse yleisillä kulkuneuvoilla mitenkään. Ja matka on tarpeeksi pitkä. Että saisi jotain lohtua siitä menoerästä, mutta niin ei ole.
Eli esitin väärin asian.

Mutta eteenpäin mennään kun takaisin ei pääse ikinä. Sehän tässä on se lohduttomuus.
Taas meni ryssien bondoralle turhia korkoja …ihan tarpeeksi. Ylitöistä. Silloin se hieman harmittaa kun velka ei vaan lyhene mistään päästä. Suorastaan turhauttaa. Ja ikäni on jo sitä luokkaa että työntekeminen alkaa vaivata asiallisesti niveliä ym.

No, munattu mikä munattu.

Kiitos kommenteista!

Taistellaan porukassa!!!