Miten lopettaa ajoissa?

Eli, taustaa:

Aina tullut pelattua pikkurahalla, mutta viimeisen vuoden aikana noussut summat tuntuvasti. Silti, kuukausitasolla mennään sellaiseen 500-600e pintaan, tappioita tulee joskus parisataa enemmänkin, välillä tulee tietysti voittojakin.

Eli ei ihan vielä menetetty tapaus. Ajoittain menee useampikin viikko pelaamatta, mutta sitten kerralla tulee nakuteltua 500e nettikasinoille. Miten tällaisesta tavasta pääsee eroon? Pelaaminen ja panokset näyttävät kasvaneen tulojen myötä.

Pelaaminen ei siis vielä aiheuta suuria ongelmia, mutta vituttaahan tuo. Vuodessa monta tonnia, jotka olisi voinut säästää. Samalla rahalla olisi kuitattu jo velat pois (niitä tosin ei nyt montaa tonnia ole ja vähennyksiin on aina ollut varaa, samoin vuokraan yms, joten tavallaan siitä “ylimääräisestä” rahasta nuo on pois).

Vinkkejä kaivataan niiltä jotka osaavat kertoa miten alkavan kierteen saisi heti poikki :slight_smile:

Ei voi odottaa, että jostain ilmestyy taikasauva, joka koskettaa sinua ja saa pelaamisesi loppumaan. Kyllä omaa järkeä on lupa käyttää ja miettiä, mitä oikein on tekemässä. Sitten vain itsehillintää! Ei kaikille haluille ja himoille tarvitse typeränä antautua! Ole tiukkana itsellesi, ole oma poliisisi. Tee rahoillasi jotain järkevää, laita vaikka pankkitilille korkoa kasvamaan. Tai lahjoita nälkäänäkeville.

Ihan totta. Itsehillintää ja pitkäjänteisyyttä pitäisi kehittää. Olen hieman sellainen “kaikki nyt heti”-ihminen. En niinkään itsekäs ja tavaraa haaliva, vaan haluan kaiken tapahtuvan NYT. Kuten sanoin, velkaa on, mutta ei pelivelkaa sentäs. Luottokortillahan tässä pelataan, mutta sen kuittaaminen nyt on helppoa, joskin vittumaista :smiley:

Mutta siis: aiemmin, ihan oikeasta ja hyvästä syystä, otettua lainaa. Pelatut rahat on pois sen lyhentämisestä, joten taas sellainen olo että pakko saada se velka kuitattua NYT HETI. Vaikka oikeasti sen kuittaamiseen menisi pari kuukautta ihan ilman makaroonikuuria. Pelaaminen varmasti myös osittain johtuu tästä “äkkiä rahaa” ja sitten kun kuopataan, niin kuopataan vartissa paljon.