Mitä teen?

Mulla ollut vuosia käytössä rivatril tarvittavana 0,5mg 1x4 ja nyt lääkäri vaihtoi sen temesta 1mg 1x3. Tällä hetkellä tuossa vaihdossa temesta ei tunnu auttavan lähes ollenkaan. Samaan aikaan on nosto venlafaxin kans 150:stä 300mg viikon sisällä. Otin yhden rivatrilin, kun 2mg temestaa ei tuntunut auttavan. Onko se kuinka huolestuttavaa? Ainakin rauhoituin. Vihdoin. Ei enää pakokauhua eikä tunnetta että en tiedä kuka olisin. Pointtini tässä oli siis, että voiko noita ottaa yhdessä? Hulluksi tässä tulee muuten.

Hei Piinattu

Tervetuloa Päihdelinkkiin! Suosittelen keskustelemaan lääkityksistä avoimesti ja rehellisesti oman lääkärisi kanssa.
Jos tämä on täysin pois suljettu vaihtoehto, voit myös kysyä nimettömästi Päihdelinkin neuvonnasta, jossa vastaajina työskentelee kaksi proviisoria. Vastauksen saat noin 2-4 päivän sisällä. Neuvontapalvelun löydät täältä: paihdelinkki.fi/fi/neuvonta/kys … tilaiselta

Mukavaa päivää!

Yst.terv. Tiia/Plinkin tiimi

Klonatsepaami on ihan erilainen bentso kuin loratsepaami. Voi hyvin olla, että tätä lääkevaihtoa ei kannattaisi tehdä. Pyydä tilalle vaikka Diapameja tai Insominia riippuen mihin sitä Rivatrilia olit käyttänyt jos se nyt on pakko vaihtaa.

Ja jos ei onnistu niin kaivetaan kuvetta ja käydään asiallisesti selittämässä tilanne Mehiläiseen, Terveystalolle tai vaikka Avaan jollekin psykiatrille. Ei niistä napeista julkisellapuolella kannata tapella kun niistä tohtoreista moni ei tajua bentsojen eroja edes kunnolla.

Voi syödä päällekkäin mutta annoksesta on vastuu aina lääkärin ja omatoiminen säätö on sekakäytön puolta.