Mitä taas tuli tehtyä

Lyhyesti tarinani. Useita vuosia ollut peliriippuvainen. Yhden kerran jo sain uo velat maksettua ja nyt taitaa jälleen olla aika päästää velat ulosottoon. Kevään aikana sumeni päässä ja tein velkaa yht. n. 40t. Pelasin suurimman osan. Laskin että saan ehkä n. 5 vuodessa sitä kautta maksettua pois. Kysymys kuuluu kuinka saan mahdollisimman nopeasti kaikki ulosottoon vai miten kannattaisi toimia? Kolme isompaa velkaa. Kyllä tää taas surettaa mut onneks vaki työ. Kiitti jos jotain vinkkejä saan.

No huh… :blush: . Voit ilmottaa noille velkojille kirjallisesti (sähköpostilla) ettet kykene enää maksamaan ja pyytää niitä laittamaan asia eteenpäin.

Perintätoimistoille myös tuo sama ilmoitus.

Kiitti kommentista. Näin vähän mietinkin että asia menisi. Vielä kuitenkin ajattelin ottaa velkojiin yhteyttä ja kysyä maksu erien pienentämistä. Ei vielä ole maksamatta mitään. Onko kellään kokemusta tästä? Kyllähän nää mietityttää paljon. Nyt on kuitenkin onneksi pakko olla pelaamatta ja miettiä tulevaa. Katsotaan kuinka saan asiat järjestymään. Pitää vaan jaksaa laskea kunnolla saldot ja maksuvara :unamused:

Joo tulihan noita maksueriä joskus sovittua.

Jonkun päälle 300e laskun laitoin 12 erään maksoin eristä vissiin puolet ja sitten kun työ/rahatilanne vähän parempi maksoin tuon koko loppu paskan pois.