Mitä alkoholijuomia kotoasi löytyy juuri nyt?

2 plo punaviiniä, Valkkaria, Bourbonia, Viskiä, Votkaa, Napue Giniä… kotikaljaa, mutta ei olutta! ;(

Ei löydy yhtikäs mitään. Tämän suurkuluttajan vähentely ei onnistunut, jos kaapissa oli alkoholipitoisia juomia. Joten ensimmäinen tehtävä oli pitää kaapit tyhjänä. Silloin, kun juotatti, piti ostaa yksi pullo viiniä tonkan sijasta, jottei sitä riittänyt enään seuraavalle aamulle. Toki monesti haettiin uusi pullo seuraavalle illalle. Ja joka kerta se yksi pullo tuntui loppuvan kesken. Mutta siitä se vähentely lähti etenemään. Ja nyt nämä elämisen koukerot ovatkin heittäneet häränpyllyä, viini vain käväisee satunnaisesti mielessä, mutta katoaa yhtä nopeasti kuin tulikin aiheuttamatta toimenpiteitä. Silti ei koskaan kannata sanoa, ettei koskaan enään. Toivoa kyllä voi.
Tsemppiä vähentelyysi. Minun oli tosi helppo valita vaihtoehto vastatessani Plinkin kyselyyn, onko Plinkistä ollut apua.

Vähemmän kuin ennen niitä löytyy. En ole ihan varma mitä löytyy enkä viitsi mennä tarkastamaan.
Mutta kun aikani tässä tuumailen niin kyllä noilla jemmoilla ihan hyvät kännit halutessaan jo useampi vetäsis. Mulla on yhdessä kaapissa lahjoiksi/tuliaisiksi saatuja pulloja. Se mitä siellä ei ole on viinitonkka. Niitä ei ole enää ollut aikoihin meillä.
Niin vaan sekin on hassua kun nyt tarkemmin mietin niin niitä taitaa ollakin enemmän kuin aikoinaan :open_mouth: ennen ei viinipullot kauaa kaapeissa korkkaamatta viihtyneet.

Minua kyllä kiinnostaa miksi haluat tietää tämmöisen asian?

Tämä nyt oli tällainen galluppityylinen avaus…

Itse asiassa ennen pidin kaapit tyhjinä, kun yritin vähentää. Uskoin, että juon kaikki hätäpäissäni kun viinanhimo iskee. Olen kuitenkin pohjimmiltani kaljajuoppo, ja näköjään mieluummin juomatta kun oluet loppuvat. Join eilen ne kotikaljat ja menin nukkumaan puolilta öin. :unamused:

Ostin kymmenen maissa tänä aamuna ne mun vakio 12 olutta. Nyt on enään kolme jäljellä. Juon ne pois ja roikun plinkissä vielä hetken. Noin neljältä iltapäivällä herään ja poden lievää krapulaa ja makoilen sängyssä, välillä käyn partsilla röökillä. Se oli taas kerran yksi päivä minun elämässä.

Hm, epäilisin, että sieltä löytyy 2 ploa viiniä ja yksi viinapullo. Jääkaapissa on 1 olut ja 1 siideri joita ei kukaan juo. Me kun ollasn enemmän viini- ja viinaihmisiä silloin kun ottaa.

Niin olin minäkin silloin kun vielä olin tuurijuoppo. Kirkas maistui. Jääkaapista ei todellakaan löydy muuta alkoholi-tuotetta paitsi nämä lisäbisset jotka ostin tyhjillä pulloilla.

Multakin löytyy jääkaapista siideri.