Mitä aineita ovat ne?

Joilla alkavat kahvinkeittimet,sähkötöpselit,leivänpaahtimet sun muut kodinkoneet juttelemaan sulle? Delirium viinalla ainakin saa aikaan etttä ne ääntelevät oudosti. Mitä jos viinadeliriumia boostais jollain lsd:l silokeilla ym…mahtas lähtee mahtavat tripit päälle

Luulisin että esim Datura voipi aiheuttaa moista, mitä oon trippistooreja tuosta kuullut, niin on todella realistisen tuntuista, vaan hyvin moni myöskin on kuvaillut kokemusta epämiellyttäväksi ja pelottavaksi.

Enkä myöskään tiedä mitän järkevää olis deleriumissa alkaa dosettelemaan happoja tjms, vois mennä vituiks.
Ja toisaalta, deleriumissa luulis ettei ees käy mielessä buustailut, kun voi olla jo muutenkin aika sekopäinen olo.

Käsittääkseni myrkytys-kuoleman hommaaminen tuolla on aikalailla “helppoa”, et annostelu voi olla riskaabelia.

Mut joo, mä en kyl käsitä mikä tommosissa megalomaanisissa monsteri-tripeissä porukkaa niinkään viehättää. Toki joskus on kiva sukeltaa syvälle ja kovaa, mut tarviiko siihen sittenkään täydellistä deleriumi-dissosiaatio-visuaali-viidakkoa? no ehkäpä jotkut. ^^

Väittäisimpä jopa et mielikuvitukseton henkilö, joka ei osaa ettiä olotilastaan sitä “jotain” ei tule koskaan pääsemään syvälle, vaan pysyy pinnalla - ehkä puoliks syvyyksiin tähystellen.

nooh, kukin tavallaan. Daturaa en todellakaan suosittele, enkä mitään muutakaan.

Mikä uskonto se lienee olikaan missä ne teki niitä erilaisia örkkejä veistoksina? Olenko kuullut väärin että noita örkkejä on juuri nähty trippien aikana? eikö ainakin kaikki pirut,Baphometit,Lamia…ym ole nähty juuri jossain psykedeeleissä tai transsitiloissa? :open_mouth:

wqq