Mistä voi hakea apua 19v:lle narkomaanille?

Mihin pitäs mennä? Mistäs vois oikeesti saada apua!

Hei hamate!

Viestisi kuulostaa hätähuudolta. Tsemppiä ja halaus siis <3

Irti Huumeista ry:n sivulta löydät puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita, joista voit saada apua ja neuvoja tilanteeseesi:

irtihuumeista.fi/

Myös täällä Vilpolassa voit kertoa vähän enenmmän omasta tarinastasi, ehkä yhdessä keksimme jotain, mitä voidaan tehdä.

terveisin
senjamilena, 22-vuotiaan narkomaanin äiti

Poikani järjesti todellisen äitienpäivälahjan soittamalla puoli yhdeltä iltapäivällä, et pääsin just putkasta, tuletko hakeen :frowning: Rattijuopumus ja huumeainerikos :frowning:
Tuntuu äitinä, et en selviä tästä…

Hei hamate,
Miä on nyt tilanteenne? Soititko Irti Huumeista ry:n päivystävään puhelimeen? Voin vain kuvitella millaisen shokin poikasi sinulle aiheutti! Todellin murskauutinen äiteinpäivänä. Olen niin pahoillani puolestasi. Jäikö poikasi nyt ensimmäisen kerran sinulle kiinni huumeiden käytöstä? Kertooko poikasi rehellisesti, mikä on tilanne?

Täällä on runsaasti äitejä ja isiä ja muita omaisia, jotka tietävät kyllä missä tilanteessa nyt olet. Olen varma, että täältäkin löytyy erilaista tukea ja apua.

Terveisin
Ohjaaja Jekaterina

Riippuu varmaankin narkomanian asteesta, esimerkiksi käytetäänkö päivittäin vai vain viikonloppuisin tai jopa harvemmin. Lisäksi aineella on suuri merkitys. Kyllähän se on selvää että amfetamiinin säännöllinen käyttö johtaa vakavampiin ongemiin nopeammin, kuin vaikkapa kannabiksen käyttö.