Mistä teen pesän älyämpäriin?

Nyt täytys tämmöstäki tehä ku tilanne näin vaatii… Mutta mistä hemmetistä mä sen pesän väsäilen ja miten?

No teet korkkiin reiän ja laitat siihen foliopesän mihin teet reikiä… No Big Deal!! Veitsi käteen ja kaivertamaan…

Räikkäsarjan 13mm hylsy ja verkko vaa. Isosta sulakkeesta saa hyvän nopeesti jos löytyy vaa tarpeeks isoja kämpästä. Porkkanat ja perunat jne. toimii loistavasti jos jaksaa tehä ja löytyy vaa mut folio on se viimenen vaihtoehto. :smiling_imp:

Aika on rahaa ku pitää saada pää sekasin :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :wink: :wink: Ikinä jaksanut miettiä muuta kun mahdollisimaan iso pullo (2l hemmetin hyvä yhdellä pesällisellä) ja älyt kehiin… :laughing: :stuck_out_tongue:

Wanhasta lasibongin pesästä joka kikkailtu jesarin avulla pullonkorkkiin (tietysti koverrettu veitsellä ensin reikä sille ), että sen saa kierrettyä pulloon. Tuloksena kunnon kermaiset savut :stuck_out_tongue: Toisin sanoen hifistellyt älytsauhut saa tuolla menetelmällä

Pullon suulle painelee vain monikerroin olevasta foliosta kunnon pesän. Näppärä kertakäyttöpesä. Neulalla reikiä pohjalle ja jättää pesän siihen niin löysälle että saa äkkiä pois ku pullo on täynnä sauhua.