Mistä apua?

Eli olen vajaa 30-kymppinen työelämässä oleva nainen ja tilanne on nyt se että ahdistus on tullut päälle todella voimakkaana. Kävin työterveyden kautta juttelemassa lääkärin kanssa ja luulin että olisi määrännyt bentsoja vaikka vaan tarvittaessa otettavaksi mutta koen etten saanut sieltä mitään apua. Mielialalääkettä suositteli jota nyt en vielä toistaiseksi ainakaan ole aloittanut. Ahdistus johtuu varmaan monestakin eri syystä, mietin onko nää bentsorefloja kun tuossa kesällä kuitenkin sain ne respalle ja tuli välillä syötyä isompiakin annoksia (xanoria) mutta voiko ne tulla vielä näin monen kuukauden jälkeen takaisin? Välillä tullut ihan romahduksiakin, itkettää eikä saa kunnolla nukutuksi. Kun se ahdistus tulee päälle niin sitä tekisi melkein mitä vain että sais sen olotilan pois. Voisin tietenkin varata vielä yksityiselle lääkärille ajan ja kokeilla uusisko bentsoreseptin, turhauttaa vaan maksaa taas uudesta lääkärikäynnistä. Nyt kun ahdistus tullut näin voimakkaana takaisin niin päihteiden himo on todella kova. Myös savuja tullut polteltua kevään/kesän/syksyn aikana jonkin verran mutta nyt kun ahdistus on näin voimakkaana niin ajattelen että parempi olla polttamatta. Miksi ihminen ei saa apua sillon kun se sitä tarvis? Tiedän että bentsot aiheuttaa pitemmällä käytöllä riippuvuutta mutta sekin on parempi kuin kärsiä tän ahdistuksen kanssa. Vinkkejä/neuvoja kaipailisin, jos joku on vaikka ollut joskus samassa tilanteessa.

Hei. Bentsoista en tiedä, mitä lie ovat… mutta ahdistuksesta tiedän kokemuksia ja miten selvitä ilman lääkkeitä. Opettelin, kun raitistuin tavan kun ahdistaa niin annan sen ahdistuksen tulla. Kysyn mikä mättää, mikä on pielessä. Luin silloin jstain, että joskus keho ja mieli reagoivat kun ihminen elää vastoin omaa moraaliaan, ja tarvitsee kestääkseen siihen viinaa ja tupakkaa yms. No, en ole lääkäri joten entiedä muuta kuin oman kokemuksen miten selätin ahdistuksen ja pelot.
Vieläkin joskus tulee sellainen kaikkinielevä olotila, ihan pelottava, mutta tiedän että se menee ohi. Olen vain rasittanut itseäni liikaa, teen ehkä vääriä asioita tai on tulossa jokin uusi asia johon pitäisi tarttua mutta kaikki uusi pelottaa…