Missä mättää? Onko reilu peli?

Suomi 5,5milj. asukasta Lääkekannabis sallitaan v.2006. 34 potilasta vuonna 2021.

Ruotsi 10,2 milj. Lk sallitaan 2017. N. 4000 potilasta vuonna 2021.

Kanada 37,6 milj. Lk sallitaan 2001. 292 399 potilasta vuonna 2021.

Saksa 83 milj. Lk sallitaan 2017. 128 000 potilasta vuonna 2020.

In Finland we have this thing called “Reilu Meininki”.

And in communist East Germany, we had this thing called “zersetzung”.

Suomesta on erityisen turha etsiä reilua meininkiä jos edustaa jossain oleellisessa eri mielipiteitä kuin muu kansa. Näkyy joissain muissakin poliittisissa asioissa vielä älyttömämpinä juttuina. Ties mitä häiriköintiä ne lääkekannabista määränneet lääkäritkin siellä parhaillaan kokevat.

Oman psykiatrini mukaan painostus on kuulemma tällä hetkellä aivan ennennäkemättömän raskasta. Mitään tälläistä ei ole aiemmin uralla tullut vastaan vaikka on joillekin potilaille määrännyt off-label käyttöön poikkeuksellisen isolla annostuksella vahvoja stimulantteja (ihan ensimmäisten joukossa ylipäätään koko Suomessa) tai opioideja/opiaatteja (esim. morfiinia joihinkin kummallisiin lääkeresistentteihin vakavan masennuksen muotoihin).

Fimeahan yritti evätä reilu neljä vuotta sitten kaikki erityislupahakemuksetkin laajojen lisäselvityspyyntöjenkin jälkeen täysin perusteetta ja kehoittivat vetämään välittömästi kaikki hakemukset pois kunnes lopulta lääkärin pysyessä tiukkana luvat (kieltämättä hieman yllättäenkin) menivät sitten kuitenkin läpi.

Ps. Ja täytyy myöntää, että onhan sitä tässä itsekkin 4.5vuoden aikana saanut tottua mitä kummallisimpiin “sattumuksiin” ja “kohtalon oikkuihin” mutta ei auta kyllä ruveta tippaakaan paranoidiseksi ettei vaan päädy takaisin suljetulleosastolle lepositeisiin varsinkaan ilman sitä toimivaa lääkettä :wink: Eikä sen puoleen kyllä sen toimivankaan lääkkeen kanssa koska hourulassa ei ole lupa kannabista käyttää koska kuulemma hoitajat saattaisivat altistua (tai saada huonoja vaikutteita) ja vaporisaattorikin pitäisi kuulemma tarkastaa ulkopuolisen työmiehen toimesta ennen kuin sen edes kytkisi seinään.

Jos on asemaa mitä menettää, niin vähäänkin painostukseen on luultavasti vaikea suhtautua ihan välinpitämättömästi.

En oo minäkään päätynyt suljetulle kertaakaan, kun siinä luultavimmin käy niin että olen jo seuraavana päivänä ulkona ja lähetteen tekijä näyttää itse hölmöltä. Kannattaa sanoa niille että “nämä uskomukset kuuluu mun QAnon-vakaumuksen harjoittamiseen”. :slight_smile:

Hauska huomata, että hektisestä nykymaailmassakin on jotain pysyvää. Nimittäin Mastodontin katkera kannabis-ulina. Alkaako olla tuota mihinkään johtamatonta vikinää tuotettuna ympäri nettiä jo kolmella vuosikymmenellä? Hienoa ja tärkeää työtä

Aina lämmittää kyllä kovasti mieltä kun kaikenmaailman ulinat ja vikinät uppoaa tosissaan johonkuhun niin lujaa, että hän kokee/näkee sitä tismalleen samaa ulosantia jopa plinkin ulkopuolella (ja vielä yli kolminkertaisella aikajänteellä) johon Dontin resurssit sekä kiinnostus eivät valitettavasti kyllä mitenkään riitä :sunglasses: Perin hienoa, että jää kunnolla mieleen niin tässähän voi kokea tämän näpyttelyn ehkä hyödyttävän muutakin kuin vain pelkästään omaa napaa.

"Ja sama sointu jatkuu, vuodesta toiseen sama dänkkinen katku… "