minkä takia dexedrinet, metyylifenidaatti ei toimi?

niinpä dexedrinet ja metyylifenidaatti ei toimi, lääkityksenä zoloft ja abily fuy ja suboxone 18mg?
blokkaako zoloft tuon?

Ehkä ihan vain siks et jos ne on sulle määrätty, ni niiden ei “kuulu” toimia erikoisesti… Mul ei aikoinani hyvä meta toiminu lainkaan ja sitä ihmetteli ihan kaupungin kovimmat piriipäät ku he meni siitä sekasin, vaik harvoin mikää amfe niillä toimi enää… Mul on itelläni ollu sekä Concertaa ja nykyää menee Dexedrine käytössä, enkä tajua miten ne “toimii” joillakin. ADHD:seen ne toimii niin, et jaksaa keskittyä paremmin ja on asiallisempi, mut mua ne ei valvota tai “toimi” kyl mitenkää niin et huomaisin asiaa… Pikemminkin sen huomaa jos en niitä ota. Mun mielest kyseisiä lääkkeitä ei muutenkaa tulis käyttää ku lääkärin määräämänä, koska esimerkiks Dexedrineä addinkin on vaikea saada. Mä oon ite ilmottanu kaikille tutuille aikoja sit et saan nykyää masennuslääkettä Dexejen sijaan, koska niitä kyselläään muuten kokoajan ja mä en omia lääkkeitä muille enää anna… SSRI:n (SNRI:N, MAOjen ja tramdolin) kans otettuna saattaa aiheuttaa serotoniin-syndrooman et ei kannata niiden kans vetää!!!

hyvät nipsutkaan ei sanonut yhtään mitään, lisäksi mdpv ei toimi, olisin todella kiitollinen vastauksista, lääkityksenä abilify 15mg zoloft 100mg , olen ollut ilman lääkkeitä kohta 3 viikkoa

Zoloft ei blokkaa noista kumpaakaan, viitsitkö nyt kertoa mitä sillä toimimisella tarkoitat?

Mistäs Snow:n tieto on siitä, ettei Zoloft blokkaa Metyylifenidaattia on peräisin?
Itse olen kuullut, että heikentää ainakin vaikutusta (en jaksa etsiä nyt lähdettä koska neurofarmakologia eikä englanti ei oo mun vahvimpia puolia todellakaan) <-----Etin n. 15 min mutta sitä en laske etsimiseksi vielä.

Nipsut nyt ainakin zoloft blokkaa.

Mä oon niin kansanmies ett aattelen ett ku piriputki katkastaan psykoosilääkkeellä, ni tuo ABILIFY vois vaikuttaa sekin metyylifenidaatin toimivuuteen.

Ja arvelisin topikin alottajan tarkottavan toimivuudella sitä ett potkii, itellä nääs Concerta ja ritalin ainaki parantaa keskittymiskykyä ett jaksaa kirjottaa koneella vaikka kuinka ja tulee vähemmän kirjoitusvirheitäkin. Monet sanoo ett ritskut/konkut hakkaa katupirin 3-1.

En myöskään ihmettele miksi USA:ssa opiskelijat käyttää noita tenttiin lukiessaan/esseitä vääntäessään.

Miksi oot ollu ilman lääkkeitä kolme viikkoa?

Abilify on antipsykootti eli täysin eri asia kuin Zoloft, mikä toimii serotoniinin takasinotonestäjänä. Juurikin sen takia se blokkaa mm. mdman tominnan. Tämän varmaan tiesitkin, mutta Zoloftin vaikuttamineen metyylifenidaattiin se ei ole mitenkään rinnastettavissa. Metyylifenidaatti toimii aivoissa suhteellisen samalla kuin amfetamiini ja kokaiini (concerta on depot-kapseli, joten sitä ei ehkä huomaa samalla tavalla käytettäessä “viihteeseen”, eli tämän perusteella Zoloft blokkaisi siis myös pirin, mitä se ei ainakaan minun tietääkseni (ja kokemuksen perusteella) tee. Ihmiset ovat toki erilaisia, joten ei tämä tietenkään mikään ehdoton totuus ole. Sertraliinia ja metyylifenidaattia eivät myöskään myöskään samat entyymit “hajoita” maksassa, joten sen perusteella ei ainakaan vaikutua toisiinsa.