Millaista on olla raittiina pikkujoulukaudella?

Päihdelinkin toimitus välittää pyynnön:


Hei!

Koostan MTV Uutisten Lifestyle-osastoon artikkelia siitä, millaista on olla raittiin elämän aloittanut alkoholisti joulukaudella, kun pääpaino esimerkiksi pikkujouluissa on usein melko kosteassakin juhlimisessa. Etsin artikkeliin haastateltavaa kertomaan kokemuksiaan ja mahdollisia vinkkejä oman tarinansa kautta.

Artikkeli ilmestyy mtvuutiset.fissä ennen joulua. Siitä tulee tämän tyylinen:

Tällaisia ovat soitot perheväkivaltaa kokevien auttavaan puhelimeen: “Kyllähän moni ajattelee, ettei rakas puoliso sellaista minulle tee”

Artikkelin oheen koostetaan myös video, joka kuvitetaan kuvituskuvin.

Haastattelussa voi esiintyä nimettömänä, ja sen voi tehdä esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse. Voisinko haastatella sinua? Voit ottaa yhteyttä minuun: maria.aarnio@mtv.fi

Ystävällisin terveisin,

Maria Aarnio
Toimittaja
MTV Lifestyle

Ihan samanlaista kuin ryyppääminenkin pikkujoulukaudella…Jokainen voi valita pikkujoulunsa ihan itse… Työpaikan pikkujouluihin en menisi vaikkas saisi ilmaista viinaa 3vrk putkeen (mitä tosin ei tapahdu) Pikkujouluja on monenlaisia. on AA-pikkujoulut,A-killan pikkujoulut ja uskonnollisten seurakuntien pikkujouluja, joissa ei päihtyneitä ole, tai sitten voi järjestää PLinkin kirjoittajien Raittiin Pikkujoulun… Mielikuvitus on rajana…

Tuntuu erittäin hyvältä olla raittiina! Pikkujoulut eivät vaikuta elämääni. Pätkätöissä ja työttömänä ei ole ollut pikkujouluja, joihin minut olisi kutsuttu, enkä ole kokenut jääväni mistään paitsi.

Tuntuu tosi hyvältä, ettei tarvi enää juoda… Ja voi olla vapaa ja läsnä ja saa vain seurailla muiden sekoilua… Kiitollisena raittiista päivästä!