Millä lääkkeellä unta ? Ehdotuksia ?

Joo tämmöstä lähtisin täältä kyselemään, kun täällä selvästikkin asioista tiedetään :slight_smile: Millähän semmosella suht tolkunnapilla saisi unta kupoliin, vai onko semmosta edes olemassa ? No tietty on jotakin laitostipauttajaa yms, mutta noin niinkun suht normilla menolla jokin mömmö. Tullukkin kyllä aika liuta tesottua. Toki kaikki bentsot, joita en unettomuuteen ota, kun ei oikeen iske ruokkia bentsokoukkua, Imovaneistahan jääpi se kaamee pellin maku suuhun, joskos se oikeen auttaakaan. Kivitalossa sai ammoin Dormicumia, ja jokin helvetin hyvä muukin yleinen tipauttaja siellä oli, vaan empä muista. Vuodet on vierineet. Ja eipä tuo Dorkajumikaan muistin mukaan aina edes auttanut, taisi olla semmonen takavuosien hihaanroiminta lääke, varmaan vieläkin. Mirtazapiinia yleensä maistan sen 3.75mg ennen muka oletettua nukkumaanmenoa, eli sen unettavan määrän. Oikeestaan psyykelääkkeetkin tullut kahlattua huolella läpi, ja eipä raaski rotkoon levozinea tai Leponexia tiputtaa, on sitten niin koomanen olokin. Vaan kaipa tää on lähinnä yksilökysymys, jollekkin jokin toimii, toiselle taas ei. Joo ja normiliirumlaarumit semmoin hallussa, ei kofeiinia iltasin, riittävä ulkoilu, tai no miun kohilla kerran viikkon, kun alkaa se aamukahvimaito olla finissä. Oikeen kun meneekin päin vittua, niin kyllähän se ravaatuttaa sinne kaljakauppaan. Eilen tuossa kävi niinkin hassusti, että haroin tukkaani jotenkin hermostuksissani, ja sieltä todentotta tipahti nippi notkee hasista. Jotenkin se oli sinne tahmaantunut. Empä enää jaksa nykysin niin paasejakaan harrastaa. Mutta pitihän se bongittaa unettomuuteen hasiksen jämä pois, vaan eipä sekään auta, ehkä päinvastoin kohdallani alkaa kela työstämään entistäkin ankarammin. Tuleekin muutes tuosta liiasta kahvista semmonen persemäinen olo tähän rakoon näemmä.

Sitten vaan sirdaludia hihaan, kun ei hasis hiuksien kera bongista nukuta. :frowning:

Joo eipä se läppyräkään aina nukuta tiedä sitten mitä jatkeainetta hiuksista sinne on joutunut mukaan, vaikkakin nypin kyllä muistaakseni lettiä läppyrästä pois :slight_smile: Sirdaludia on kyllä ressulla, joka semmoin aavistuksen jopa saattaakin väsyttää, mutta ei varsinaisesti semmoin ihan unta riitä tuomaan, vähän vaan semmosta pöllämystynyttä oloa. Hihaan en toinna alkaa niitä rätkimään :slight_smile:

^ Kyllä, oot iha oikeessa siinä ettei sirkkojen rätkimisessä ole mitään järkeä…!!
Ennemmin “jos on pakko” ottaa muuten kuin tarkoitettu, niin tekee vaik lainit, mut siin niitten neulomisessa ei ole mitään järkeä.!

Ja sit vielä se, et jos tipautat ittes sirkoilla (siis jos ne auttaa sulla nukahtamiseen) niin se uni ei kestä kummiskaan ku sen pari tuntia, ja sit pomppaat täysin virkeänä ylös, ja sen jälkeen on turha kuvitella saavansa unta.! Tai siis mulla menee ainaki noin, voihan se toisilla toimia eri tavoinkin… :confused:

^ Joo ei tässä enää tosiaan viitsi Sirkkoja hihaan tikkailla, enkä ehkä lainejakaan viitti väsäillä. Laineihin on sitten muut emmeet, silloin nykyseltään harvoin, kun vähän tykkään nenääni puuteroida :slight_smile: Mutta koitan nyt lainitkin jopa jättää unholaan, ettei tule tavallaan sitä fiilistä. “Ei nää nyt oikein toimi, täytyypä hakea naulat ja neulat” :imp: Neula on paha koukuttaja. Lie samaan yhtyy kovinkin moni ihminen :wink:

Kyllä samaa kaavaa se miullakin noudattaa. Sirkoista vähän tulee semmonen väsähtänyt olo, saattaa jopa tuurillaan nukahtaa, mutta unessa ne ei kyllä kauan pidä, ja juurikin jotenkin pirteenä sitten kimpoilee pystyyn. Sinäänsä ne vähän jeesaa kyllä lihasjumeihin. Toisaalta silloin kun vaivaa jokin kumma unettomuuskausi, niin tuntuu kyllä, että ei oikein millään kuukahda. Varsinkin jos se kela tuppaa työstämään vähän liikoja :slight_smile:

Neula voi olla tosi paha koukuttaja, juu, ja minun tapauksessani nimenomaan se neula. Bupresta olen ollut irti pari vuotta ja kaikista oppareista n. puolitoista ja se on mennyt hyvinkin kivuttomasti. Loppuaikoina, kun vielä Subua aktiivisesti käytin, siirryin nasaaliseen käyttöön, koska en halunnut suoniani pilata enempää tunkemalla sinne kaikenmaailman paskaa ja tuo nyt pätee edelleen, eli jos nyt tässä vanhoilla päivilläni innostuisin vielä piristä, niin voihan tuon nokkaansakin niistää ja ihan hyvin toimii siten. MUTTA se neula! Ihan näihin päiviin asti on tullut säännöllisen epäsäännöllisesti vastustamaton himo neuloa itseään ja tätä olen sitten tyydyttänyt rännäämällä pelkkää vettä ja useimmiten sitä apteekin steriiliä NaCl-liuosta. Mitään himoa aineisiin ei siis ole, eikä ole tuon myötä tullutkaan, mutta neulomaan vain on pitänyt päästä :unamused: :open_mouth: . Eipä tuo nyt kovin vakavaa liene, kun puhtaita värkkejä käyttää ja työntää sinne suoneensa sinänsä ihan harmitonta tavaraa, joka on sinne tarkoitettukin, mutta onhan se nyt aika pöhköä tökkiä itseään ihan tökkimisen ilosta :unamused: :blush: . Vahvasti vähenemään päin tuo touhu sekä himotukset siihen on tosin ollut jo pitkän aikaa, eli ehkäpä jää sekin jossakin vaiheessa kokonaan pois.

Sori offista.

^ Kyllä. Siihen neulaan sitä juuri jääkin nakeliin. Ihan juurikin siitä neulomisen tunteesta, ja jossakin vaiheessa saattaa huomata, että hemmetti tässähän neuloo kaiken hihaansa, mikä nyt vaan on oikeastaan mahdollista neuloa :open_mouth: Mutta itselläänkin tuo neulominen on täysin taaksejäänyttä elämää, joka kuitenkin säännölisesti saattaa yöunissa vierailla :slight_smile: Sama itsellään, jos nyt jotenkin tulee mieleen, että täytyy vähän piriä maistaa, niin ehottomasti kärsään, tai jopa vaan hottentotit :slight_smile: Olen kyllä tosiaan vähän ajatellut, että voisi jättää tuon vimpulankin kokonaan pois. Uskosin että käy vallan huolettomasti, vaan joskus sitä saattaa maistella semmoiseen yleisvetämättömään oloon. Täytyy kyllä mainita, että onhan se valvominenkin näin iän kartuttua melkoista myrkkyä, jollei tietysti olekkin siinä jamassa, että ennen nukkumaanmenoakin pitää vähän maistella :imp: Kyllä ne pahimmat himotukset jäävät ajankanssa pois :slight_smile: Psyykettä kyllä vaatii laittaa ajatuksensa vallan muihin asioihin :slight_smile: Vähän meni otsakkeen ohi, vaan tokkopa se ihan kamalan vaarallista on :slight_smile:

Tuo sirkkaa hihaan oli lähinnä sarkastinen heitto. Kannattaa sit mennä lekurille hakee apua, jos he sitä suopi.