Miljonäärialkoholisteja autettava!

Jeesus ja Jumala painottavat miljonäärien avittamisen tärkeyttä! A) Ei saa kadehtia B) Esivalta on lähtöisin Jumalasta C)Matteus-efekti (Jouko Ahonen oli vain osittain oikeassa todetessaan mahtavan työn ansaitsevan mahtavan palkan - se ansaitsee ybermahtavan palkan, sillä ylimmällä johdolla on aina synnynnäinen businessnenä ja yliaistilliset - liikkeenjohdon kirjallisuudesta tutut manageriaaliset suudelmat - tokihan me kaikki muistamme esim. Anssi “vanjoking” Vanjoen. Jokaisen suuryrityksen johtojampan pitää ansaita vähintään 10 M€/vuosi eli NHL-pelaajan palkka). Asiaan;

Miljonäärit arvostavat sitä, minkä hankkiminen on vaikeata - eivät niinkään sitä mikä on kallista. Niinpä miljonäärien, varsinkin alkoholistimiljonäärien avittamiseksi on käynnistettävä mm. seuraavat toimenpiteet:

 1. Suurimmista Alkoista on miljonäärikorttia vastaan jaeltava miljonääreille ilmaiseksi harvinaisia juomia kuten Ch. Petruksen viinejä tai vanhimpia MacAllanin viskejä.
 2. Miljonäärikorttia vastaan on saatava etuilla kaikissa jonoissa - niin ravintoloissa, kaupoissa kuin muuallakin. (Sota-aikanahan upseerit saivat etuilla aliupseereita, miehistöä ja siviileitä viinakaupan jonossa).
 3. Miljonäärikorttia vastaan on saatava VIP-kortti kaikkiin ravintoloihin.
 4. Miljonääreille (alkaen 10M € omaisuudesta ja 1 M € vuosituloista) on annettava verovapaus.
 5. Miljonääreille on annettava syytesuoja rikoksista. (Vrt esim. Berlusconi).
 6. Väkivalta miljonäärejä vastaan on rinnastettava virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen. Esimerkki Kuopiosta; 16-vuotias huitaisi poliisia puukolla käteen → syyte murhan yrityksestä kun yleensä tällaisesta syytetään pahoinpitelystä ja tuomiot ovat vajaa vuosi ehdonalaista.
 7. Miljonääreille on annettava laajennetut diplomaattioikeudet: a) pysäköinti cd- ja invalidipaikoille b) poliisi ei saa tarkastaa autoja → suoja rattijuopumuksia vastaan c) tullissa ei saa pysäyttää tai tutkia d) kaikista yli 10 € ostoksista 0% alv.
 8. Miljonäärien omat kiintiöt yliopistoihin (vrt suomenruotsalaisten kiintiöt).
 9. Ilmaiset taksisetelit max 10.000 €/kk.
 10. Oikeus päästä muiden edelle leikkausjonoissa.
 11. Perustuslaillinen oikeus pyyntöä vastaan saada kaikkea lääkkeellistä apua ml mm. morfiiniliuosta rajoittamattomasti.
 12. Miljonäärien lapsille taatty pääsy RUK:n tai vaihtoehtoisesti pysyvä vapautus asevelvollisuudesta pyydettäessä.
 13. Miljonääreille omat maanpuolustuskurssit, jotka toimivat ylennysautomaattina aina everstin arvoon asti. (Sveitsissä voi yletä reservissä everstiksi).
 14. Miljonääreille on taattava kahden paikan edustus hallituksessa. (Vrt RKP:n iäti takuuvarmat kaksi hallituspaikkaa).
 15. Businessnenää osoittaneille miljonääreille taattava kauppatieteen tohtori hc -titteli ja muille miljonääreille luonteva titteli kuten Kakkoselle ja Sukarille vuorineuvos.
 16. Arvokkain kansallisomaisuus luovutettava miljonääreille. Esim. Mäntyniemi tulisi luovuttaa Erkoille ja Kultaranta Ketosille.

Alkoholistimiljonäärit ovat järkijään olleet yhteiskunnassamme driving force! Esim. Lahtinen uudisti tutkivan journalismin, Pentin johdolla rakennettiin maamme infrastruktuuri ja Herlin kansainvälisti Suomen hissiteollisuuden!

Miljonäärien etuja painottavalla poliittisella agendallani on paitsi teologinen myös vankka tieteenfilosofinen ja taloustieteellinen pohja.

A. Teologiseen pohjaan lisäys. Tieteessä vain jenkki on jees → USA on Jumalan valittu kansa, ja siten vain ja ainoastaan ne ajatuskonstruktiot , jotka on innovoitu USA:ssa voivat sisältää metafyysisesti sitovia aksiomia ja Jehovan todistajien tarkoittamat 144.00 pelastujaa on löydettävissä vain oikeistolaisten yhdysvaltalaisten syvästi uskonnollisten henkilöiden joukosta (esim. G.W.Bush ja R.W.Reagan) sekä elämänsä amerikkalaisten auttamiseen omistaneiden henkilöiden (kuten markiisi de Lafayette) joukosta.

B. Tieteenfilosofinen pohja; amerikkalainen filosofia perustuu ensi kädessä pragmatismiin. Pragmatismin keskeiset ideat ovat: 1) Se filosofia on paras, jolla on kassavirtavaikutuksia (William James). 2) Todellisuus ei ole mielenkiintoinen, se vain on. Todellisuus on suriseva hämmennys. (William James). 3) On uskottava johonkin, jotta voi toimia. (William James). Jamesilaisen pragmatismin kokonaistulkinta ollee se, että on tuettava miljonäärejä jotta ei vaivuta vakavan masennuksen laukaisemaan lamaannus- eli stuportilaan tai äänestetä vasemmistopuolueita. 4) Postmodernina aikana filosofia on käynyt tarpeettomaksi ja siten keskustelu kääntyy kysymykseen pragmatismista ja antipragmatismista (Richard Rorty).

C. Taloustieteellinen 1) Taloustieteilijöistä Jamesia tukee Brunsson, jonka mukaan toiminnallisuusaspekti on tärkein epärationaalisuuden selittäjä. 2) Korkeimman ginikertoimen (epätasainen tulonjako) maat ovat kehittyvimpiä talouksia (Brasilia, Intia, Kiina). 3) Markkinat tulkitsevat oikeistolaiset signaalit, keskimäärin, positiivisella markkinareaktiolla. 4) Rikkailla on köyhiä suurempi rajasäästämisalttius ja siten he toimivat yhteiskunnan rahoituksellisten resurssien allokoinnin kannalta parhaiten. (Säästäväiset maat kuten Japani ja Sveitsihän ovat vauraita).

Suvussani on ollut rikkaiden etuja pyyteettömästi ajavista köyhälistön edustajia - esittämäni ajatuskonstruktiot eivät siis ole irrallinen saareke.

 • isäni äiti kituutti minimitoimeentulolla ja kansaneläkkeellä koko ikänsä ja kannatti ensin NSDAP:tä ja sen jälkeen Kokoomuksen oikeistosiipeä. Hän teki korvauksetta ja mielellään kotisiivousta oikeistolaisille miljonääreille. Oli raitis.
 • äitini äidin sisko kituutti minimitoimeentulolla ja hankki niukkoja sivutuloja ompelutöistä. Asui ikänsä kaupungin vuokraluukuissa, oli Lotta-aktiivi, Kokoomuksen oikeistosiiven kannattaja ja vakaumuksellinen Jehovan todistaja. Oli raitis.
 • äitini isän lapsuudenkodissa oli 16 lasta. Isoisäni oli ensin vakaumuksellinen “iikolli” (IKL:n kannattaja) osallistuen mm. marssitapahtumiin ja suojeluskunta-aktiivi (vääpelin arvossa). Sittemmin IKL:n kieltämisen jälkeen oli Kokoomuksen oikeistosiiven kannattaja ja sai eduskuntavaaleissa eniten ääniä Kokoomuksen kajaanilaisista ehdokkaista (yli 500). Sodan jälkeen joi ravintolassa viikollakin sotakavereiden kanssa (ei alkoholiongelmaa) mutta raitistui sitten kerralla ja vaihtoi baari/ravintolatapaamisten juomaksi kahvin.

Em. esimerkit osoittavat, että meidän kaikkien velvollisuus on auttaa miljonäärejä. Voisimme esim. järjestää miljonäärien auttamiseksi yhteisvastuukeräyksen! Vain täten voimme välttää tulikivijärven. Paratiisiin pääsemiseksi meidän kuitenkin tulee tukea amerikkalaisia oikeistomultimiljonäärejä de Lafayetten hengessä missä vain voimme.

Olet varsin hauska veikko ja todella hyvä kirjoittaja :smiley: Sinulla on tyyliä.

16-vuotias joka puukotti poliisia käteen tuskin saa murhasta tuomiota vaikka jutun tutkimusnimike on tuo. Olen kuitenkin sitä mieltä että virantoimituksessa olevalla poliisilla on oltava korkeampi lain antama suoja kuin muilla. Eihän ole oikein että joku pääsisi kuin koira veräjästä vahingoitettuaan yleistä turvallisuutta ylläpitävää virkamiestä. Vaikka itse olin aika ahkera vieras juoma-aikanani juoppuputkissa, niin ei ole kuitenkaan jäänyt hampaankoloon mitään.

William James on muuten vaikuttanut filosofiallaan AA-liikkeen ajatusmaailmaan. Itse olen lukenut teoksen Uskonnollinen kokemus joka onkin Jamesin perusteoksia.