Mikä tabletti kyseessä?

Elikkäs tossa viime yönä kävi tällänen outo(?) juttu, että ala-aste kaverini joka vietti meillä ala-asteella kaiket päivät jonka kanssa en ole puhunut kuin korkeintaan 5 kertaa viimeisen 10 vuoden aikana ilmestyi meidän ovelle viime yönä hakkaamaan ovikelloa ja avatessa seisoi paikallaan ihan kalpeana ja toisti “auta auta mut on huumattu”

sen verran ihmisestä tiiän että kävelee puukko taskussa ja on useinki jotain nappeja vedellyt niin uskaltanut sit kamalan lähelle mennä ja mutsi ehtiki poliisit jo soittaa ennenku ite kävin ovel ja näin et tää on tuttu, sitte tossa aamulla meijän pihasta löyty lääkelevystä leikattu 1 tyhjä kohta, ja tässä lukee jotain (sandoz? mahollisesti en saa kunnolla selvää) ja toisessa kohassa pelkkä loppu näkyy (cin?) ja mietin ihan mielenkiintoa että mitä vois olla? ja siitä liittyykö kyseiseen välikohtaukseen ei mitää hajua, sattu vaa olee samassa kohassa missä poliisit tyhjäs herran taskut.

tänne enne kirjotellu ja ite näistä mitään tiiä nii päätinpä kysästä jos joku viisaampi tietäis.

ja kiitosta jo etukäteen

Onko lääkelevyn “kolot” pyöreitä vai pitkulaisia.
Ja minkä kokoisia pillerit on ollu.

pyöreä, kokoo oon tosi huono arvioimaan

tässä viel kuva jos auttais:

Uploaded with ImageShack.us

ja toisaan siis tää kaveri ei reagoinu mitenkää ku sille koitti puhua / huus sen nimeä, seiso vaa sen 20min täysi paikallaa käsi ojos mis sil oli viski pullo ja toisti sitä samaa “auta muo”

En tiä mikä on, mut voisko loppu olla cin, kun tossa näyttäis kirjain jatkuvan, siinä läpyskäs, mikä on lääkkeen otossa revennyt auki. Ja tuo sandoz ei valitettavasti auta kamalasti, kun sandozilla on pirusti lääkkeitä. Se on siis merkki tai firma niin kuin orionkin.

Yleensä -cin loppuiset lääkkeet on antibiootteja, ja niitä Sandozilla on kyllä useita erilaisia myynnissä. Mutta ei niistä kyllä mene pää sekaisin vaan maha kuralle jos liikaa ottaa.
Tulee siis kysyjän tapauksessa mieleen pari vaihtoehtoa:

  1. Tyyppi oli muuten vain mieleltään sekaisin, esim. psykoosissa. Kuvaus muutenkin kuulostaa enempi psykoottiselle käytökselle kuin aineiden käyttäjälle. Ja oli nyt sitten saanut antibioottikuurin ja flipannut kun joutuu syömään tabletteja, riippumatta siis siitä mitä tabletit oikeasti ovat. Nehän saattavat psykoottisen mielessä muuttua miksi vain lamauttavaksi myrkyksi.

  2. Tyyppi on nauttinut ihan muita päihteitä ja sattuu olemaan myös antibioottikuurilla, tai lääke ei ollutkaan hänen.

  3. Tyyppi on nauttinut kaikki kotoaan löytyneet lääkkeet, joko itsemurhatarkoituksessa tai muuten. Sekaan on sattunut myös antibiootti.

Jos sinua ei pelota liikaa, ottaisin asiasta selvää. Tuskin hän ihan huvikseen ovellesi tuli. Ehkä merkitset hänelle enemmän kuin tiesitkään. Jos/kun hän on nyt sairaalassa, ei varmasti olisi paha juttu käydä siellä. Poliisilta tiistaina kysymällä pääsee eteenpäin selvittämisessä, mihin hänet vietiin ja mikä on tausta.