Mihin nää oireet liittyy? Henkisiä vai fyysisiä?

Tarpeeks kun vetää piriä tai jeijjoo ni viimeistään laskuissa tulee seuraavanlaista oireilua: hengenahdistus/tuntuu että henki paikoitellen lamaantuu, pyörrytys ja heikotus, voimattomuus, tunne siitä että taju lähtee, hengästyminen pienistäkin ponnistuksista… Sydäntykytystä nyt tuskin tarvitsee mainita kun sitä luultavasti esiintyy jokaisella. Pahin olo korjaantuu yleensä bentsoilla, joten onko toi kaikki muka vaan psyykkistä…?

Tää kaikki siis sen järjettömän ahdistuksen lisäks.

eiköhän toi ole henkistä ja joidenkin aineiden puutoksesta johtuvaa…
joku hemoglobiini on alhainen tai jotain tollaista… :confused:

Mikähän em. asiaan sitten auttais? Entäs matala/korkea verenpaine…?

Täytyy vielä mainita et yleensä tulee syötyäkin suht’ normaalisti.

Henkistä laskua ainakin itsellä, bentsot auttaa. oireita voi esiintyä ihan perusterveelläkin. paras kun ei hirveesti mieti oloja muuten vaan pahenee.

kehottaisin hakeen lekurilta propraalia tosi tehokas tohon pumppuun ja kun se lyö normaalisti niin toi heikotus ja muutkin olot katoavat monesti… mut itse syönyt tota 40mg pillereitä… mut nyt on ollut jotenkin paineet alhaiset niin olen välil ottanut vain puolikkaan… mut sit kaveriksi noita moni vitamiini tabuja… niin uskoisin et tulee helpottamaan… :smiley:

Tuntuu jotenkin pöllöltä kysymykseltä kun en kuitenkaan oo mikään keltanokka, noitakin ylläolevia tuotteita menny joku 7 vuotta enemmän tai vähemmän mut mitään ei koskaan oo kuitenkaan käynyt muutaku kerran piriöverit.

Mietin vaan kun faijalla on sydänvikaa (saanut sydänkohtauksen) ja kaveri kerto kuinka kuinka sen kaveri sai myös sydänkohtauksen liiasta yliksestä, meni vaan tosi vaikeeks, oli maannu tajuissaan lattialla ja sydän ei muuta ollu hakannu ku rymihäiriötä. Mulle on joskus myös käyny samantapasta mut ei mitään ambulanssia oo tilattu, meneekö sydänkohtaus itsestään ohi vaan tuurilla jos sellanen on sattunu olemaan?

Kylläpä nyt leikit elämälläsi.
On se todella tuuria jos sydänkohtaus ohi menee. Rytmihäiriötkään eivät ole vaarattomia. Pitääkö sitä piriä vetää kun kuitenkin noin huolissaan on? Tekee mieli sanoa että ota riittävästi ettei tarvitse enää miettiä, mutta ei kai täällä sellaisia neuvoja saa antaa.

En enää vedäkään tollasia määriä että tulis rytmihäiriöitä tms, en edes uskalla. Noita alotuspostauksen oireita esiintyy laskuissa vaikkei oliskaan ottanu ku muutaman hassun lainin, siksipä täältä neuvoa kyselenkin.