Mietitään täällä typeriä asioita :D

60x 20mg tenox, eli 1200mg kerrallaan, mitähän siinä kävis :laughing:
Entäs jos siihen vielä pistäis 450mg oxaminia?

Olisko itsari :unamused:

epäonnistunut itsariyritys. Joku toimittas sun hoitoon ja suljetulle. Ehkä säkällä saattaa kuollakin, mutta epäilenpä.

Mitään nautinnollista noi määrät ei oo jos et oo hevonen. Ihminen huvittelee tolla määrällä 10X joten älä ihmeessä syö sitä kerralla.

[poistettu asiatonta - toimitus]

Ainiin, unohin mainita että ~1 litra kirkasta viinaa kans.

Niin, sen takia tää onkin “tyhmät kysymykset” :stuck_out_tongue:

Älä älä, itte joskus nappailin 120kpl/2mg rivatril tarkoituksena viedä henki. Heräsin noin 35h myöhemmin kuset housussa todella sekavana, ja tajusin olevani hengissä. Kammottava kokemus :cry: :open_mouth: Aikaa tästä 6 vuotta.

Meni hyvät rivat ihan hukkaan :frowning:

Spinaali, sissos :open_mouth:

Huomaa, etten oo hetkeen taas bentsoja nappaillut, olin kuulemma nukahtanut jo muutaman oxaminin jälkeen (+ yli 0,5l viinaa) ja horissut jotain aivan käsittämättömiä asioita puoliunessa :laughing:

Älä ny tollast läppää heitä ko sälli oikeesti joutunu kokee jotai tollast :confused:
mut sinäänsä kyl iha hyvä heitto…

Isompiaki määriä on vedetty mutta sitä myöte sitte sekasiki oltu, lujaa ja kauan, ei mitenkää tarpeellista, hauskaa saatika sitte järkevää. Kohtuukäyttö kunniaan bentsojen suhteen, kuosit menee hukkaan ku niistei muista mitää.

näin on… :confused: mikäs muuten on herrojen ennätys bentsotokkurassa olemisesta…? Itelläni varmaa oli tuossa kesemmällä ku meni Alprox 1mg 100kpl
parissa viikossa… sanotaan et niistö parista viikostaei oo kyl mitää muistikuvaa… paitsi et on sellane tunne, ettei tainnu pahemmi vituttaa
sinä aikana :laughing:

Pari kertaa mennyt yhen illan aikana täys purkki (100kpl) kakkosen rivoja, alkoholin + toisel kertaa pilven, toisel kertaa pirin ohella. Sekasi oliki sit sen mukasesti ja muisti pätki kivasti.

CrimsonChemical,Spinaali on muija…
:smiley:

Nukkumatti iski kavalasti kun otin liian vahvan drinkin ja parit tenoxit seuraks… Ja stna huoneen ikkuna jäi auki ja täällä on kylmempi kun alaskassa :confused:

jos liikkuisit mun piireis, ni huomaisit et sanon “jätkät” vaiks ei olis muita ku muijii peesis… :slight_smile:
jääny tavaks… ken tykkää ken ei…

Joskus 19-vuotiaana söin 64 2mg Rivatrilia ja menin sen jälkeen baariin juomaan tuoppia. Muutaman tuopin jälkeen muisti rupesi pätkimään ja seuraavat muistikuvat on kun kierin rullaportaita alas :confused: Sitten aamulla herätus putkasta ja heti loput 36 Rivaa naamariin ja baariin. Sitten taas Ilalla putkaan. Onneksi noi ajat on ohi. Osaa olla onnellinen pelkästään siitä että ei ole masentunut ja ahdistunut :smiley:

Ohan nuita pillereitä tullu rouskittua, “hieman” enempi kerrallaan ku ois pitäny mut ei ny ihan niinku yks ystävä:
Veti sitten 1002mg normi-xanoria, n.5020mg normisonia ja siihen vielä 12päkistä oli kiskonu yhtä-kahta pulloo vaille tyhjäks… :open_mouth:
Tyyppi oli niinku niiin sekasi et ei mitään järkeä ku kävin kattoon seukki päivänä…mun piti lähtä melkeen heti pois ku ei sitä voinu kattella-tuli ihan hirvee olo kun kuunteli sitä ihme juttua ja katso sen könyämistä :frowning:
Itsaria oli yrittäny mut eipä onneks onnistunu!..

Toivottavasti joku toimittais sut ensiapuun ja pistäis sitä ennen kylkiasentoon ettet tukehdu yrjöös. Nukut aikas ensiavussa (tai teholla, jos hengitys tai sydän alkaa pragaamaan).

No voi olla että vuorokauden-pari olet syvässä unessa, kunnes heräät. Olet vielä aika sekaisin joitain tunteja, mutta auta armias kun todellisuus iskee päin lärviä!

Lähisukulaisesi on hälytetty ja tulevat sinua sairaalaan katsomaan. Voit koetella selittää typeryyttäsi heille parhain päin.

Joka tapauksessa ensiavusta sut passitetaan psykiatriseen sairaalaan, jossa on vielä vähän aikaa tuumailla :confused:

Eli älyttömän kannattava trippi: et saa itse mitään iloa irti kun olet tajuttomana, mutta ikuista leimaa itsemurhaa yrittäneenä saat kantaa loppuelämäsi. Eikä se herätä kaikissa sympatioita. NI

paihdelinkki.fi/keskustelu/v … hp?t=18172

ja

paihdelinkki.fi/keskustelu/v … 2&start=30

Nopsa vastaus, ei olis. Bentsoilla kun ei edelleenkään voi tappaa itseään.