Mielenkiintoinen näkemys mielihyvästä ja päihteistä

mielenihmeet.fi/mielihyvan-tunn … iippuvuus/

Todella hyviä artikkeleita.

Mä en kyllä näkis tätä rottapuistokoetta näin mustavalkoisesti. Rotillakin on aivan varmasti erilaisia “persoonallisuuksia”. Tutkittu on myöskin tilannetta, jossa rotat elävät tällaisessa virikkeellisessä mukavassa ympäristössä, jossa saa ruokaa ja nestettä vaikeuksitta. Rotat saavat myös lisääntyä rajattomasti, jota ne myös suotuisten olosuhteiden vallitessa tekevätkin sangen tehokkaasti. Kun rottapopulaatio kasvaa sitten liian suureksi, alkavaa ilmenemään todella vakavia ongelmia. Poikaset tapetaan ja syödään vaikka ravintoa on riittävästi saatavilla. Reviireistä käydään jatkuvasti sotia ja kaikkea sitä jota näemme nyt ihmiskunnassa.

Väitän, että ihmisellä on kuitenkin rottaa mutkallisemmat aivotoiminnot ja tietoista ajattelua viettien ja vaistojen lisäksi. Ihminenkään ei pysty elämään “rottapuistossa” onnellisena, mikäli populaatio kasvaa liian suureksi.

Mutta lopunkaiken ihminen on melkosen paljon vieraantunut elämän perusasioista ja potee sen vuoksi kaikenmoisia pahanolontunteita, joihin etsitään helpotusta kuka milläkin konstilla.

Joku ei ole tyytyväinen takapuoleensa jostain syystä. Helpotuksen vaivaan tuo plastiikkakirurgi asentamalla läskiä tai silikonia perseeseen lisää. Nyt tuo ihminen on iloinen kun perseestä tuli kerrassaan mahtava, että kuvakin tarvitsee ottaa laajakuvana. Joku toinen taas alkaa ryyppäämään kun ei ole varaa moiseen toimenpiteeseen. Että sellaasta.

Jatketaan tätä rottapuistojuttua vielä. Entäs nyt tulevassa uudessa uljaassa maailmassa jossa työtä ei kuulemma tarvitse tehdä enää tai oikeammin sitä työtä ei ole ainakaan näillä seuduin enää olemassa kuin vain entistä harvemmilla. Lisäksi liiallisesta kansoituksesta kärsineet alueet eroosion loppuun syöneine maineen lähettää matkaan uuden kansainvaelluksen tänne harvemmin asutuille seuduille jotka riemumielin ottavat vastaan kaikki halukkaat kunhan EU painaa katteetonta rahaa sekä jakelee sitä auliisti pakolaisten vastaanottajamaille. Ja jälleen kasvaa ihmisten joukko, joilla on kadoksissa elämän mielekkyys. - Vanhojen ongelmien lisäksi tulee vielä uudet ongelmat, joita on jo nähtävissä täällä Suomessa, mutta varsinkin läntisessä naapurimaassamme Ruotsissa, jossa kranaatteja räjähtelee harvase yö milloin missäkin keskustassa.

No mutta Ruotsissahan on otettu “luomulinja” käyttöön jo tämän pandemian aikana. Antaa sairaan ja vanhan porukan kuolla tautiin kaikessa rauhassa, niin saadaan lebensraumia uudisasukkaille, jotka kyllä lisääntyvät tehokkaasti vaikka töistä ei olisi koskaan tietoakaan. Valtio kyllä maksaa Ahmedin kymmenelle vaimolle omat asunnot.

Rottapuiston asiat ovat näillä näkymin huononemassa ennennäkemätöntä vauhtia pandemian sekä “ilmastonmuutoksen” johdosta. Kusipäisistä päästötavoitteista johtuen rottapuistossa ei pian ole enää tarpeeksi syötävää eikä juotavaa, mutta väkeä pakkaa koko ajan lisää, niin miten toteutuu nuo kusipäiset suunnitelmat luonnonsuojelusta ja onnelasta?

Rotta on sentää viisas otus ihmiseen verrattuna. Se ainakin pitää reviirinsä puolia turvatakseen jälkikasvunsa elämän. Mutta osalla suomalaisista näyttää olevan itsesäilytysvietti kokonaan kateissa. Valitettavasti näitä ihmisiä kykkii tällä hetkellä maan päättävissä elimissä aivan liikaa. Oikeisto kyllä tykkää globalismista sun muusta kusetuksesta erittäin paljon, sillä näinhän rikkaat saadaan rikastumaan entisestään.

Tulevaisuustutkijat ovat myös pähkäilleet tätä seikkaa elämän mielekkyyden katoamisesta kun tarpeettomien köyhien ihmisten määrä vain kasvaa robojen korvatessa yhä kasvavassa määrin ihmisiä. Aikaisemmin tämä työttömyyden uhka on koskenut vain ns. vähemmän koulutettuja ammatteja, mutta keinoäly tulee korvaamaan näitä akateemisesti koulutettuja korkeasti palkattuja ihmisiä aivan pian. Tuomareita, asianajajia, lääkäreitä yms. ammateissa toimivia.

Turrutetaanko ihmiset jollain onnellisuushuumeella vai miteköhän homma menee. Leivän ja sirkushuvien tarvitsis olla sit ilmaisia, ettei synny kansannousuja.

Mut mää vietän myös tään päivän raittiina.