MDPV:n laadunvaihtelut

On tässä tullut vedeltyä tuota aika monesta eri lähetyksestä, siis kuitenkin jatkamattomana ja tuntuu, että vaikutus on joka kerta ollut erilainen, jopa hyvin paljonkin.
Niin että millähän tuo selittyy, jos kerran aine kuitenkin on metyleenidioksipyrovaleronia kuten luvattu ja asiallisesti pakattu jne. kuten kuuluukin?

Tuolla grammallahan heiluisi kuitenkin vaikka viikkotolkulla, kaikissa tapauksissa, mutta millaisia vivahde-eroja olette vaikutuksissa huomanneet?

Kysymys siis vain ihan varmasti jatkamattomasta tavarasta. Tai jos sitä on joku jollain muulla sotkenut, niin sitten siellä toisessa päässä, siis tehtaalla / myyjä /yritys. Luulisi että nuo yritykset kuitenkin myyvät sitä mitä pitääkin.

Niin, vaikutuksen kesto ja nousujen “olomuoto” tuntuu vaihtelevan joka satsissa, laskuja en ole tästä kamasta saanut, ellei valvomisoirita lasketa niihin (nukkuakin kyllä voi, mutta kun ei huvita).
Ja tuo valvotuskin vaihtelee. Tässä viimeisin oli aika rentouttavaa, mutta silti valvottavaa, vähän kuin pubre.

Millasta se koostumus on ollut… ? Siis onko pelkkä vaikutus erilainen, vai onko se ite aine ollu eri näköstä tai väristä ?

Molempia on tullut valkosta pulverimaista(oli parasta) ja kellertävää.

-mb

niin mistä näist ainehista tietää vaik olis käytetty kiteytettyy kamelin kusta siinä perkele. :mrgreen:

olomuoto on aina ollut valkoinen hyvin pulverinen jauhe suoraan siinä postista tulleessa pussissa.

Kellertämään tuo jauhe voi alkaa hapettuessaan. Samalla tietääkseni hieman tehot voi laimeta.

Siis tuolla olomuodolla ei sinänsä ole ollut merkitystä aineen vaikutukseen tai sen vaihteluihin.