mdpv ja seulat

eli kauan aakkoset näkyy seuoloissa??

Tuskin on puhdasta peeveliä. Eli millä on jatkettu koska PUHDAS ei pitäis näkyä perusseulois lainkaan. Jos piriä ja efeä seassa ni aika epävarmaa sanoa. Mä muistan ku itelläni piri ollu se 3. pv puhdas ellei kuuri oo ollut päällä mut kerran tuli et otin pari essoa pe ja ma näkyi testeissä amfe… :unamused:

Normi-seulojen testattavat aineet täälläpäin ovat: THC, bentsot, amfe, bubre, opparit; koksua harvemmin testataan ellei potilas ole kertonut ongelmia sen aineen kanssa, aika hiljasta ilm. pitelee köyhällä kansalla täälläpäin. Erittäin todennäköisest tuona amfena näkyy, riippuen tietty koska seulat.

Onks sul muksu vai ootko kenties ala-ikäinen ku aina kyselet seuloista? Kannattaisko kertoa suoraan klinikalla että vetää ku jatkuvasti ongelmia et jääkö testeis kii vai ei? Hyvinpä voivat auttaa klinellä ku et selkeästi edes kerro että vedät. No kerran ku jäät kiinni ni samantien samalle päivälle tulee uusintatestit ja sen jälkeen alkaa 2krt/vko, kokemusta on. n.4kk:tta vedin ite piriä ja bubrea (ei testattu) jonkun verran ja sit alkoi pahasti lipsumaan ni kerran sit se piri näkyi ni pakotettii seulaan samantien jolloin kaikki muut paitsi opparit oli plussal. Eivät sit ymmärtäneet et ganja voi näkyä pidempään ni ku vielä se ganja näkyi ni sain potkut et kivasti meni… Ois pitän klinel katsoa että pitoisuudet vähenee, stna!

Ei mittää enää löysin jo.