mdpd

Mihin tarkoitukseen aine on alunperin kehitelty? -siis lääkekäyttö tarkoitus.

Taitanet kuitenkin tarkoittaa mdpv:tä? Koska ei tuollaista mdpd:tä ole olemassakaan :question:

Mut jos mdpv:tä meinasit, niin ( fi.wikipedia.org/wiki/MDPV )

joo, just sitä tarkoitin. Aivan, aivan Mdpv, V-tyylillä mennään.
Kiitos. Aika aktiivista jengiä täällä. Heti vastattiinkin. :mrgreen:

Mutta tästä artikkelista, jonka olen jo muuten lukenut, en saa selvää lääkekäyttötarkoitusta. Onko laihdus lääkkeeksi alunperin kehitelty, vai miksikä? Vai ad/hd? Onhan joitakin stimulantteja kehitelty myös uniapneaan.
Eli uudistan kysymyksen.

Joo, kaveri veti yhtenä iltana tuota MDPV:tä ja nyt joutuu 40 päivää hakemaan sairaalasta jonkun piikin ettei trippi uusiudu. Kuulostaa ihan hullun kivalta :open_mouth:

Mähän sanoin, painotin viellä et älkää saatana vetäkö sitä moskaa!! :unamused:

No nyt kyllä on joku vähän liiotellut… :>

Ois kyllä mielenkiintoista tietää, että minkä piikin se kaveri saa ja miks just 40 päivää ? En oo ennen vastaavaa kuullut…

^veikkaisin Risperdal Constaa, tietääkseni ainoaa yleisesti IM-käytössä olevaa psykoosinestolääkettä.
Aika moni avohoidossa oleva psykoottinen potilas (esim.skitsofreenikko tai vastaava) käy säännöllisesti ko.piikillä.

edit: käsittääkseni sitä ei kuitenkaan tarvitse ottaa päivittäin, veikkaan että tuo tarkoittaa neljääkymmentä kertaa piikitystä säännöllisin väliajoin.
Olisko kerran viikossa tai jotain, ei ole varmaa tietoa ja ehkä vaihtelee potilaskohtaisesti. Jos näin on, niin aika pitkä neuroleptikuuri kaverilla yhen pv-mokan takia. Surullista, tiedän omasta kokemuksesta mistä on kysymys sillä olin paranoidisessa psykoosissa uudenvuoden jälkeen noin viikon verran, makasin vain sängyssä ja otin klotsapiinia napin toisensa perään ja nukuin pahimmat olot pois. Toisen viikon koittaessa uskaltauduin jo kotiovesta ulos. Onneksi pari kaveria kävi katsomassa välillä.