Martina ja Esko

Näytti siltä että tuossa Martinan synnytyksen aikana, Esko olisi ollut aika stimuissaan… pupillit ku huuhkajalla.
jakson lopuksikin kuvattiin niin toinen silmä oli äijällä ihan veresihalla, vältteli kameraa.
synnytyshän kesti jonku 36h + siihen jatkotoimenpiteet päälle.

amfea, koksua, MDPV:tä vai niiden komboja?

Öö…keitä ovat Martina ja Esko? Onksne jotai myyttisiä, vähän niinku Jari Hedman. On mulki toljottavat pupillit. Ns.pistävä katse luonnostaan… Mielenkiintoista.

[Poistettu tunnistettavia henkilöitä koskevia henkilökohtaisia tietoja. -Päihdelinkin toimitus]

Eli noi siis on jotai Pienen Suomen töllö- ja Seiskalehtijulkimoita? Niil voi olla päihdeongelmii siin mis meilki. Ja mistä sen tietää, vaik kirjottas tänneki :wink: .

jotenki musta tuntuu että martiina ja esko ei ole plinkin käyttäjiä… :laughing:

No mikä ettei…? Kuka olis Martina, kuka Esko? Mä voin olla vaik Esko. Maailma muuttuu, Eskoseni, ja etusivun tähteä eivät suojaa sivut muut…

Eivät ne jaksa keskittyä sellaisiin asioihin kuin lukeminen tai kirjoittaminen.

[Poistettu asiatonta. -Päihdelinkin toimitus]

“There were is mill,there is a road”.- Aitolehti

ilokaasua oli kuitenki imaillu siel

Jaa saunan takanako? En mie ainakkaa. T. “Esko”

No jotain on meneillään kun lehdessä luki että Martina on syytettynä esson vetämisestä.Sanoi vielä että on ollut raskaana silloin.Huh huh.

iltalehti.fi/uutiset/2010022 … 8_uu.shtml
:laughing:

:slight_smile:

Tuskinpa Esko olisi enää hengissä jos treenaisi sitä kroppaansa pireissä. Ei kyllä taida muutenkaan olla parin tyylistä vedellä huumeita lapsen synnytyksessä. Joku taso. Silmien toljotuksella voi olla yhteys 36 tunnin valvomiseen. En ole vielä kokenut lapsen saantia, mutta uskon, että se jos mikä saa serotoniinit liikkeelle ja pupillit isoiksi!

HEI OIKEESTI NOIN TURHAT JULKUT MENEE VAIK VÄKISIN JOHONKI OTSIKOIHIN!
Ketä jaksaa oikeasti kiinnostaa? Kiva tapa ansaita rahaa… Kuka vaan meistä vois alkaa tohon hommaan!

Pari rasvaimuu perseeseen ja silikonit tisseihin ja huuliin täytettä. Sit vaan tapailemaan toisii yhtä Mielenkiintosia ihmisiä ja suhde jonku julkkiksen kans. JA SITTEN KAIKKI JULKI!

:mrgreen: No en tiedä tosta mauttomuudesta: julkisuuden henkilöitä… :wink:

Mulle Martina ja Esko on lähes fiktiivisiä henkilöitä. Yks idis sanasepoil, vois kyl itteki kokeilla. Juicen Paperitähdet-sanoituksen päivitys. Kuka muistaa Ursulaa? Mä muistan. Siitä tuli verkostomarkkinointifirman omistava miljonääri, joka lekottelee jossain Karibial ja harrastaa delfiinisukellusta. Siinä uidaan tai siis sukelletaan delfiinin rinnal. Hän oliko vain missi muovinen, jonka liiviin roistot ui? Eipä ollu, ei. Delfiinien kans uiminen on varmasti taivaallinen kokemus… Ehkä omistavaan luokkaan kuuluminenkin? Voipi olla Ursulankin tilanne jo toinen ja tieto vanhentunut. Outo ilmaus. Hm. Huh!

Martinasta (samoin äijästään) tulee kyllä yksi Unleashedin biisi mieleen: Mediawhore.
On kyllä varsinainen paukapääpariskunta, voi jeesus. :unamused:

Just niinku setä satanika sanoi “paukapää pariskunta”! Voi Jeesus! Ne ovat nykyajan tyhmimmät “ikonit”. Tämä kertoo jotakin ajastamme. Siis se miksi kaikki on jotakin tosi teeveetä; kokkiohjelmaa ja kilon pudotusta ja pariutumista jne. laulukilpailua. Päin persettä mennään. Onkohan moni elokuvaohjaaja jääny työttömäksi kun ei enää nähdä elokuvia tai draamasarjoja ?

Toinen samaa luokkaa oleva pariskunta on tuo BB-Henna&Antti. Muutenkin kuvottaa kaikki julkisuushuoraus parit. Hyi helvetti!

Joo hyi saatana! Täysin mautonta. Onko mauttomuuden huippu Susan Ruusunen vai Ryysyrannan Jooseppi? Kyllä se on se ensimmäinen! Perkele.