MANDRAX *rauhottavien elitti nr, 1

Onko kellään kokemuksia quaaludeista tms?

Ketkäs muut muusikot sitä muuten käyttivät kuin Sid Barret Pink Floydin alkuaikoina…kaikki fanit muistaa kaiffarin mandrax kampauksesta.

“love drug”

Intialaisen kemistin löytämä barbituraattien tapainen aine. Unilääke jolla tuntuu olevan enemmän viihdekäyttö potentiaalia,euforiaa, rauhaisaa letkeilyä,.kaipa sillä nukuttuakkin sai. Taitaa olla piraatituotannossa nykyhetkellä? vai onko sitä laillisena apteekeissa vielä jossain…hhmm kanadassa mahdollisesti ja etelä-afrikast tjsp. ?

Ihme nettitilaus sivustoja muuten olen nähnyt (ei puhuta nimistä tai osoitteista)

Resepetejä ei tarvita jne. ?? mutta eivät lähetä kai kaikkiin EU-maihin.

Onko barbit hävinny kuvioista täysin? Mulle ei ole ainakaan koskaan tullut vastaan.

Taitaa barbit olla tosiaan noita vanhan koulukunnan aineita, mutta silti niistä täälläkin aina väliin kysellään. Jossain topikissa oli juttua että ainakin siellä e-afrikassa päin ja muilla pimeillä maailmankolkilla sitä kai pyörisi paljonkin. Rokkimuusikoista “randy-mandieseja” veti ainakin 70-luvulla hyvin suuri osa, en osaa heti muita nimetä kuin Barretin, ja sitten kai se joku New York Dollsin tyyppi, joka inspiroi Bowieta kirjoittamaan “Timen” (laulaa siinä qualuudeista ja punaviinistä). Ja Keith Richardsilla oli mm. mandraxia hallussaan kun se pidätettiin vuonna '73…

iggy pop ja varmaan kaikki 70 luvun alun
punk rokkarit amerikoissa. please kill me
punkin esihistoria kirjassa kerrotaan paljon
mandraxeista ja quaaludeista. siis käyttäjistä

Mandrax… Mistä on noin perkeleen tuttu nimi… Onko noi jotai kivaaki ?

Oli eliittiä, kun sitä vielä sai kotomaasta. Näyttäisi olevan tarjolla joissakin nettipuodeissa - en kyllä usko saatavan samaa tavaraa. Oikein miellyttävät tuntemukset vähäiselläkin annoksella :smiley: