lyrica ??

millanen vaikutus tost lyricast pitäs tulla ku se 75 tuli lähinnä hölmö olo sit nostettii 150 ja ny 200 ja vieläki on lähinnä odottava olo et koska se alkaa vaikuttaa vai vaikuttaaks se mut ei huomaa ääh. Tänään veti tramaa sai suht ok olon mut tuntuu et jotain puuttuu. siis lähinnä ettii tota suht normaalii oloo. Siis toi lyrica tohon ahdistukseen. ei oo hävinny… mut toisaalt xanttui vuosii… otti ketipinorii muutama päivä sitte jolla olo 100 kertaa parempi vaikutus xantul ahdistuksee oli sil päivällä suht ok olo… ehkä se on yksilöllist…

jossaiän luki et sen maksimi lääkärin saama määräämä annos ois 600mg päivä. ??

combona alkon kans toi lyricas on vaarallinen jo 150 kohdalla. aamulla 75 ja illalla alkohololia tuli lievää pahoinvointii, ny vast osas yhdistää sen lyricaan. siis se on siks vaarallinen et se yksin otettuna välttämättä tunnu missään. Lyrican kaa ei alkoo…

joillanhan tuo kolahtaa ku metrinen halko ja joillain ei sano mitään, eli aika tapaus kohtainen, itekkin muistelin et 2x300mg ois max.

http://www.paihdelinkki.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=1&t=22793&hilit=lyrica Tossa on jotain lyricasta, tosin sen viihdekäytöstä.
Mullekin taidettiin josain vaiheessa määrätä jotain 150mg luokkaa, buustaamaan tramalia vai olisko ollut panacodeja, no eniveis ei ainakaan vaikutusta ollut suuntaan tai toiseen.

Mä rännitin tota yhes vaihees vähä kaiken kera ja toimi vaa niin, ei yksinään :confused: Eli kait se buustaa ainaki opiaatteja&yms. :astonished:

Itelle määrätty toi 2x300mg/vrk ja yritin viel saada lekuriltani illaks yhden 300mg kapselin lisää ja oli määräämäskin sitä mut sit tarkisti et 600mg:tä/vrk on maksimiannostus. Auttaa ihan vitun hyvin ahdistukseen ainakin mulla ja ei tee nii tyhmäks oloa ku bentsot.

Ja kyl toi 600mg:tä ainakin kerralla nautittuna aiheuttaa vieläkin horjahtelua ja puheen sammaltamista vaik lääke ollu käytös jo yli kolme kuukautta. Kiva olo niist kyl tulee kuitenkin. Mee like a lot. :smiley:

Itelle lääkäri väitti,että tämä on parempi kuin mikään bentso,niin kipu-kuin ahdistuskäytössä.Olen hiukan eri mieltä,jos haluaa humaltua ja kävellä pitkin seiniä hakee mieluummin pitkäripasesta pullon kossua ja vetää perinteiset kännit.

Itellä toi lyrica toimii itsestään just sillee ett vie ahdistuksen ja vitutuksen, ei mitää humalaista oloo etc.
Mut ootappas jos siihen lisää vaikka pari millii bupree ja parit kolmet neljät älyhitit budia nii menee
kyllä nii helvetin solmuun että ei voi uskoo :laughing: Parhaiten buustaa hatsia mun mielestä… Mut nii, en oo ite
koskaa kovin säännöllisesti syöny. Ja nykyään en söis vaikka tarjottas. Kyllä tohonki voi koukahtaa, ku esim frendi
jtn kolmisen vuotta yli syöny suuria määriä nii sen kyllä alkaa jo huomata… :unamused:

Toi lyrica on kyl tosi yksilöllinen vaikutuksiltaan. Mul se aiheutti semmosia hassuja humpsahduksia pääs, ihan kivoja, mut ei tehoa m u l ahdistukseen.

Mulla alkaa jo olla pieni Lyrica-koukku. Korvaushoidossa kun onn, niin yksi 300mg Lyrica buustaa ihan pirusti ja tulee vähän liiankin notku olo. Yksi kaveri sano että 3000mg päiväannoksen jalkeen kun lopetti Lyrican tuli törkeät reflat. Kuumetta, ahdistusta, unettomuutta ym. paskaa. Kyllä se Lyricakin on kova lääke. Ja Tampereella Juice Leskisen tytär kuoli viina+Lyrica yhdistelmään.

Olkaa varovaisia sen Lyrican kanssa! For real!

Tästä tulee hirveet ja pitkät vierotusoireet, vähän ku bupresta.

Oon ennenkin muistaakseni lukenut täältä ton, mutta lähdettä en asialle löytänyt. Eli ihan katujen tietoa vai miten?

^ Onks sillä jotain väliä? :open_mouth:

No on sillä nyt aika helvetisti väliä sen kannalta, kuinka uskottava tieto on. Se onkin sitten taas eri asia, onko sillä mitään väliä, mihin Juice Leskisen tytär kuoli.

Lusimassa kun olin, niin eräs tyyppi sai 3x300mg (!) linnassa. Siis mun käsityksen mukaan jo maksimin yli. Varma en asiasta ole. Mutta itse olen vetänyt mun vajaata metku-annosta boostaamaan 300-900mg/vrk. Taitaa olla sekin vähän liioittelua. Nyt olen ollut n. kuukauden kokonaan ilman. Taisi siitä tulla jopa jotain reflojenkin kaltaista, kun ahdisti välillä ihan perkeleesti. Joskushan joku sanoi että Lyrica tehoaa ahdistukseen paremmin kuin Xanor joillakin ihmisillä. Kyllä se mullakin oli helkkarin hyvä lääke ahdistukseen, en tosin tiedä oliko parempi sentään kuin Xanor.

Mutta kyllä Lyricaan ainakin psyykkinen koukku tulee, ja aika vahvana vielä. Ja kuten sanoin, joitain fyysisiäkin oireita on ehkä ollut. Hikoilua, kylmä/kuuma ym.

Yllättävän kova lääke.

itse olen syönyt lyricaa jo 6kk. annokset on vaihdellu 600mg-4000mg/vrk. auttaa tosi hyvin itsellä ahdistukseen ja sitten noi yli 1g syönnit on ollu viihdekäyttöö.
sitä mitä en oikein tajua että porukka sanoo et nukahtelevat istualtaan jollain 900mg annoksella. itsellä on resepti 900mg(sic)/vrk. ja sillointällöin otan alkon kanssa ton 3000-4000mg plus 6mg rivatril sun muut bentsot päälle.

en oo ikinä nukahtanu istualtaan, eikä oo tullu heitehuimausta mitä monet on täällä mainostanu. toki jokainen lääke vaikuttaa eritavalla ihmisiin. tälläkin hetkellä on 3600mg lyrica, 8mg rivatril, 100mg tenox ja 18tlk olutta, ja ainut vaikutus on että on vähän lepposampi olotila.

toisaalta, voisin olla onnellinen että haittavaikutuksia ei ole tullut. asiani oli vain että hyvin kummallisesti tuo lyrica muihin ihmisiin vaikuttaa. :open_mouth:

Itellä on 600mg päiväs lyricaa hermokipuun ja sit lääkäri sano että vaikuttaa samalai samoihin paikkoihin aivois ku bentsot nii se otti ne pois kun lyricaa kirjotti… 600mg on max annos päivälle… välillä pitää päivän tai kaks jos pystyy taukoa ja ottaa 3-4lyricaa nii tulee tosi hyvä fiilis… ja hyvä vetää omilla ryyneillä pikku kuosi välil ku korvaushois oon nii ei tuu sanomistakaan… tosi hyvä lääke… mut niinku kaikki pillerit melkeen… tulee kova riippuvuus ja kauhiat viekkarit…

en tiiä mikä ihme ahistus kohtaus oli aamul ku menin liuotukseen… sen jälkee ku tulin kotiin otin 600mg lyrikkaa ja aloin katteleen telkkua… ei menny kauaa kun lääke alko vaikuttaa ja ahitus alkoi hävitä… tämä on todellakin hyvä lääke ahistuksen hoitoon sanot mitä sanot… enkai mä muuten ois suostunu siihen että multa otettaan bentsot pois jos en pois tienny että lääke on hyvä ahistukseen ja nuihin mun kipuihin… ainoa huono puoli on voimakkaat viekkarit ja tämäkin väittämä on täyttä totta… en tiedä ketään joka on syöny lyricaa pitempää ja sanoo ettei tuu viekkareita… itse asiassa tiedän yhen tyypin joka on jonku näköses lyrica vierotuksessa ja siinäkin annosta tiputetaan asteittain vain 25mg ainakin aluksi…

[poistettu]

juu täälläkin heilutaan niskasta koukussa. luja on ote.

ei tulis mieleenkään testata mitään Penttejä.

Käytän lyricaa säännöllisesti 300mgx2/vrk.
Olo tuntuu kokoajan melko tasaiselta, eli aine tekee tehtävänsä. Mutta nyt tuli mieleen, että kuinka nopeasti tuo kapseli oikeasti alkaa vaikuttamaan ottamisen jälkeen? Entä kuinka kauan menee siihen vaikutuksen maksimikohtaan?
Netistä en jostain syystä vastausta löytänyt, joten ajattelin postata tänne asiantuntijoille :laughing: .
Toki taas jokaisella vaikuttaa vähän eri aikoihin, mutta juuri siksi haluaisinkin kokonaiskäsityksen muodostamiseen vähän tietoa siitä, missä ajoissa aine juuri sinulla toimii. Kiitos jos jaksat vastata.